Ik ben dik tevreden over mijn aankoop maar in het bijzonder over de service en de communicatie. Snelle en prettige reactie via whatsapp contact.
Beste Ans, Dank voor de prachtige beoordeling. Fijn dat niet alleen de aankoop goed beviel, maar dat ook de service en communicatie zo positief zijn ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
goed ge gaan en wat leuk was dat er een persoonlijk berichtje bij zat
Beste Marcel, Bedankt voor de terugkoppeling. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het persoonlijke berichtje als leuk detail werd ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima service en snel geleverd. Duidelijke communicatie, goede kwaliteit
Beste Geesje, Dank voor de mooie woorden. Fijn dat de service, communicatie en kwaliteit zo goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima: snel, netjes met een persoonlijke noot
Beste Merle, Dank voor de beoordeling. Fijn dat de bestelling snel, netjes en met een persoonlijke noot is ontvangen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Super tevreden over Yunders! De service springt er echt uit, zeker vergeleken met wat je tegenwoordig vaak gewend bent. Je kunt ze gewoon bellen en krijgt meteen vriendelijk en deskundig advies van iemand die echt weet waar ze het over heeft. Omdat mijn vaste keuze steeds duurder werd, dacht de verkoopster met me mee en gaf ze goede alternatieve tips. Bestelling was razendsnel binnen en netjes verpakt. Kortom: topservice, goede adviezen en gewoon een fijn bedrijf om bij te bestellen!
Beste Bianca, Wat een prachtige review, dank daarvoor. Heel fijn dat de service, het meedenken en de adviezen zo positief zijn ervaren. Dit geeft ons team veel energie. Graag tot u dienst en tot de volgende keer:-) Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces, bestelling wordt keurig verpakt verzonden. En ook vlot.
Beste Johanna, Dank voor de mooie woorden. Fijn dat het bestelproces als duidelijk en eenvoudig wordt ervaren en de bestelling vlot en netjes is ontvangen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Top service. Mijn panty was niet in orde, kreeg een nieuwe opgestuurd.
Beste Saskia, Goed om te horen dat het zo snel opgelost kon worden. Dank voor het delen van deze positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Voor het eerst een bestelling bij u gedaan, Ben zeer tevreden over kwaliteit en levering. Indien nodig bestel ik zeker weer bij u.
Beste Tina, Wat fijn dat de eerste bestelling zo goed is bevallen. Dank voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle reactie en alles super!
Beste Jeannette, Wat een fijne terugkoppeling, bedankt daarvoor. Goed om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Graag tot u dienst. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering en een leuk persoonlijk briefje met een klein notitieboekje cadeau. Dat is verrassend leuk.
Beste Edith, Dank voor de enthousiaste beoordeling. Fijn dat de bestelling zo in de smaak viel en het extraatje als een leuke verrassing werd ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima opgelost nieuwe product gekregen . Goede servive
Beste A.C., Goed om te horen dat het productprobleem direct naar tevredenheid kon worden opgelost. Bedankt voor de positieve terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Begrepen wat ik zocht, adviseerde goed en snelle levering.
Beste Anneke, Dank voor de mooie woorden. Fijn dat het advies en de levering zo goed zijn bevallen. Graag tot u dienst en tot de volgende keer:-) Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Top, snel en netjes
Beste Maria, Dank voor de positieve beoordeling. Heel fijn dat alles snel en naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
De zoekfuncties kunnen nog wel wat verbetering gebruiken.
Beste Sonja, Fijn dat zowel het assortiment als de service zo goed bevallen zijn. Dank ook voor de tip over de zoekfunctie, die nemen we mee. Mocht u daarin specifiek tegen dingen aan zijn gelopen laat het ons vooral weten dan gaan we er aan werken. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Makkelijk bestellen, snel bezorgd zonder overbodige berichtjes, milieuvriendelijk en efficiënt verpakt met het handgeschreven kaartje als kers op de taart, zo leuk!
Beste Sarah, Wat een prachtige beoordeling. Heel fijn dat de service, verpakking en het kaartje zo worden gewaardeerd. Dit maakt ons werk extra leuk. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zie boven.
Beste Marjolein, Dank voor de mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat de service betrouwbaar wordt ervaren, dat geeft ons precies waar we het voor doen. Graag tot u dienst en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De lafuma panty's zijn prima. Een uitbreiding met wat donkere kleuren (als die er zijn) zou heel mooi zijn.
Beste Frits, Wat goed om te lezen dat de panty’s zo bevallen. Dank ook voor de tip over donkere kleuren, dat nemen we graag mee. Graag tot u dienst. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goeie ervaring. Ik kreeg na mijn bestelling een kort mailtje waarin er aan me gevraagd werd of het mijn bedoeling was om 2 verschillende maten te bestellen. Oeps dat had ik inderdaad niet gezien. Ze maakten het voor mij in orde en ik kreeg meteen de goede maat opgestuurd, in een luxe papier. Dat is nog eens met de klant meekijken. Chapeau
Beste Ellen, Wat een prachtige beoordeling, dank daarvoor. Fijn dat we op tijd konden meedenken met de bestelling en zo de juiste maat hebben kunnen sturen. Het doet ons goed dat dit zo gewaardeerd wordt. Graag gedaan:-) Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Makkelijk bestellen Snelle levering Keurig verpakt
Beste Erna, Dank voor de positieve woorden. Heel fijn dat het bestellen eenvoudig ging, de levering snel was en het pakket netjes is ontvangen. Daar doen we ons best voor. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Attente service
Beste Anoniem, Wat een mooi compliment voor de service, hartelijk dank. Fijn dat de bestelling snel en met aandacht is geleverd. Graag tot u dienst. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Gebruik rohde pantoffels al meer dan 30 jaar. Jammer dat ze af en toe niet te krijgen zijn door faillissementen. Nu weer een fijn paar aangeschaft. Snel bezorgd.
En heel lieve mensen
Beste Teuni, Dank voor de prachtige woorden. Wat fijn om te lezen dat de ervaring zo positief was en de vriendelijkheid is opgevallen haha.. we doen ons best:-) Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik ben terughoudend met opgeven mailadres en verdere privé informatie.
Beste Tes, Heel mooi dat we hebben kunnen helpen bij de bestelling voor uw zus. Dank voor het delen van deze ervaring, dat waarderen we enorm. Tot de volgende keer en een fijne dag ook voor uw zus. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Geef 5 sterren dat zegt genoeg toch!
Beste Mariëtte, Wat een mooie en duidelijke beoordeling, vijf sterren zeggen inderdaad alles. Dank voor dit prachtige compliment. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zie titel :)
Beste Judith, Fijn om te lezen dat zowel het assortiment als de service goed zijn bevallen. Dank voor de mooie terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB