Filtre

Super tevreden.

Wij zijn echt tevreden, gaan we hier vaker bestellen.

Goede service!

Fijne, vriendelijke medewerkers die zeer behulpzaam waren! Dank voor de goede service!

Snel in huis goede kwaliteit

Mooie maillot van goede kwaliteit en precies de goede kleur . Zit lekker.

Panty's netjes in een mooie doos geleverd

fijn dat jullie me eraan herinnering, snelle levering

goede service

Klantvriendelijk en snel bezorgd

Erg blij met de snelle levering en het product!

Super service

De bestelde kousen waren niet wat ik ervan verwacht had. De klantenservice kon me in eerste instantie niet helpen. Na mijn teleurstelling duidelijk te hebben gemaakt is er contact gemaakt en is het probleem opgelost. Is een heel fijne webwinkel met een goede service, veel keuze en kwaliteit.

Veel keus!

Sokjes besteld voor mijn kleinzoon en voor mij. In een prachtige paarse kleur. Hij is er zo blij mee, dat hij ze het liefst elke dag draagt. Snelle levering en mooie kwaliteit!

De pantoffels netjes op tijd binnen en keurig op maat verpakt

De pantoffels van giesswein zitten als gegoten en lekker warm . En werdt op tijd bezorgd! Ben er blij mee !

Goed en vertrouwd bedrijf !

Correcte snelle bezorging en met zorg ingepakt !

Nagekomen wat beloofd is

Prima pantoffels. Volgende dag geleverd. Maat klopt.

In één woord “super”

Ik heb gebeld voor kleuradvies (op een plaatje ziet het er toch net iets anders uit) en ben zeer vriendelijk geholpen bij mijn keus.

Heel fijn

Altijd netjes verpakt en super snel verzonden. Ik heb hier mijn ultieme panty gevonden en ik hoop er nog veel te kunnen bestellen in de toekomst! Ik kan niet zonder!

Mooie sokken en vlug geleverd

Mooie sokken en vlug geleverd en een leuk brief erbij heel attent

Prima, maar nog steeds met een kanttekening.

Duidelijke site. Bestelproces is makkelijk. Bezorging de volgende dag. Had een grotere bestelling en wist dat deze niet door de brievenbus zou passen. Wat mij dan heel erg verbaast is, dat er voor bezorging op een ophaallocatie nog steeds extra betaald moet worden: €1,90 voor een DHL afhaalpunt en maar liefst €3,90 voor een PostNL punt. Terwijl bezorging op een afhaalpunt toch de meest groene optie is. Juist vanwege dat laatste laat ik mijn pakketjes het liefst op een ophaalpunt bezorgen: Alle beetjes helpen. Heb dit al eerder aangekaart, er zou “naar gekeken worden”, maar kennelijk is dat nog steeds niet aangepast. Daarnaast is Beenmode.nl één van de weinige webshops waar een toeslag moet worden betaald wanneer er met een creditcard of PayPal betaald wordt. Ik kijk meestal even verder voordat ik bestel bij Beenmode.nl, juist vanwege bovengenoemde.

Het was voor mij de eerste keer om bij Beenmode te bestellen en prima en vlot geregeld. Voorheen was het de pantoffelshop.

Pakje nog niet bezorgd door Post NL

Pakje is nog niet bezorgd door Post NL.

Plezierige, professioneel snelle service met oog voor detail.

Iedere keer wanneer ik via beenmode.nl bestel verloopt eea snel valt er kwaliteit in de brievenbus.

snel geleverd met een persoonlijke noot

groot en goed assortiment, duidelijke website. snel geleverd en heel leuk: met een persoonlijke noot van degene die verpakt heeft.

Prima verpakt en keurig geleverd.

Prima materiaal ruime keuze op de site. Met name het handgeschreven kaartje met veel draag comfort Met het product waar vindt je dit nog.

Alles oke

Goed verpakt/ prima afgeleverd en heerlijke kousen!!

In alle opzichten top

Bestelling snel ontvangen, uiterst verzorgd en een persoonlijk kaartje erbij met een notitie blokje.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB