Svar fra virksomhedsejeren
Beste Jan,
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
We vinden het oprecht vervelend dat u onze service matig vindt, want dat is allerminst onze bedoeling. Het klopt inderdaad dat het systeem bij de leverancier tijdelijk niet bereikbaar was en later bleek dat uw kousen niet meer leverbaar waren. Hierdoor konden we ook niet op tijd een levertermijn communiceren.
Dat was voor ons niet handig, maar mag zeker niet ten koste gaan voor u als klant.
Vandaar dat wij u een andere kleur hadden aangeboden en een vergelijkbaar item wat duurder was, maar wij het terecht vonden om die kosten te delen. Wij begrijpen dat dit misschien niet de beste optie was, maar wilde u enkel mogelijkheden voorstellen om u zo goed mogelijk te helpen, niet om u op kosten te jagen.
Wat betreft het contact heeft u absoluut gelijk, dit had sneller en consequenter vanuit ons kunnen zijn. Wij dachten na telefonisch contact dat u zich goed geholpen voelde, onze oprechte excuses dat dit niet het geval is.
Wij hopen u in de toekomst toch nog eens van dienst te mogen zijn en wanneer u vragen heeft, laat het ons weten, want we helpen u graag.
Hartelijke groet,
Team Beenmode