Pluspunten
Super snelle nette levering, heb ze nog niet gedragen'
Altijd snelle levering geweest. Alleen op laatste bestelling wacht ik al een week. Oorzaak ligt niet bij Beenmode maar bij Post NL.
Pluspunten
Snelle levering, volgens afspraak
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Leuk kaartje bij het pakketje
Pluspunten
Ik heb gewoon geen klachten
Pluspunten
PERSOONLIJKE TOUCH D.M.V. HANDGESCHREVEN BRIEFJE GOED CONTACT VIA MAIL BIJ RUILEN. KEURIG ALLEMAAL!!
Pluspunten
Prima website, goede service, snelle levertijd.
VerbeterpuntenIk mis van Falke een aantal artikelen die ik regelmatig aanschaf, dus graag uitbreiding assortiment.
Pluspunten
na melding vie email van verkeerde levering werd ik dezelfde dag nog teleonisch gecontacteerd door een vriendelijke mevrouw.
Verbeterpuntende website up-to-date houden: zeggen wanneer iets momenteel uit stock is
Pluspunten
ruim assortiment mooie kwalitatieve producten vriendelijk personeel redelijke prijzen
Verbeterpuntenlevering naar België moet veel sneller kunnen met PostNL, gemiddelde leveringstijd is nu één week.
Pluspunten
Leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
Breed assortiment, super snelle levering, helemaal top!!!
Pluspunten
Supersnelle levering Mooie verpakking en met zorg samengesteld Uitgebreide collectie
Pluspunten
Email van 16-11-2013 Van: Elise Xhaflaire [mailto:[email protected]] Verzonden: zaterdag 16 november 2013 11:03 Aan: 'Beenmode.nl'; '[email protected]' Onderwerp: RE: Bestelling verzonden Klant 7207 Goedemorgen mevrouw, mijne heren, Maar . . . . speciaal aan Anita, die de bijgaande kaart had geschreven: LEUK. Het is de 1e keer dat ik via de website van Beenmode besteld heb, maar kom zeker bij u terug. Goede zaken en een goed weekend toegewenst, Elise Xhaflaire
VerbeterpuntenBestel nu pas voor de 2e keer, dus heb nog geen verbeterpunten/tips
Pluspunten
Kan niet beter. De pakketjes zien er oogstrelend en verzorgd uit. Ik laat ze wel eens even gewoon open liggen om naar te kijken! Ga zo door! Mijn complimenten!
Verbeterpunten? Misschien een basislegging erbij voor meisjes in de collectie ?
Pluspunten
Attent kaartje bij de bestelling ingesloten. Keurig verpakt in vloeipapier en op de koop toe een kortingscoupon van 5 euro op de volgende bestelling
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst waarvan bleek dat ik de verkeerde maat had besteld. Na telefonisch contact had ik binnen 3 dagen de juiste maat in huis. Geen kosten aan verbonden
Pluspunten
Wat attent om een handgeschreven brief te ontvangen!
VerbeterpuntenDe kleur van de sokken valt iets donkerder uit dan op de website te zien.
Pluspunten
mooie, snelle, overzichtelijke site scherpe prijzen om 16:00 besteld, volgende dag in huis prachtig verpakt, met een persoonlijke 'touch'
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB