Laden reviews...
704 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aus den Bewertungen geht hervor, dass die schnelle Lieferung und der hilfsbereite Kundenservice zu den Stärken zählen. Die Qualität der Produkte und deren Verpackung werden oft gelobt. Die Website gilt als übersichtlich und der Bestellprozess als zuverlässig mit großem Angebot. Insgesamt wird das Einkaufserlebnis positiv bewertet und der Service als zuverlässig beschrieben.
Top! Snelle levering en duidelijke communicatie. Ik bestel zeker weer!
8 June 2024
Jennifer van der Hoeven
Hellevoetsluis
Snel verzonden, keurig verpakt. Goed artikel, Spanx Jean ish legging black. Persoonlijk kaartje in de doos. Heel attent!
7 June 2024
Jane
Huizen
Ik had kniekousen besteld die volgens jullie site wasbaar zijn op 40 graden. Bij ontvangst van de kousen zie ik op het wasetiket toch 30 graden staan. Jammer. Het zijn mooie kousen, daarom heb ik toch maar besloten om ze niet terug te sturen. Maar, als ik het had geweten had ik ze niet gekocht.
Beveelt niet aan
Yvonne Koot
Vleuten
Maar er is twee keer van mijn ING rekening afgeschreven en een keer geleverd
Willem
Utrecht
En snelle levering!!! Heel erg bedankt
Bibi
Amsterdam
fijne webwinkel, overzichtelijk en ruim assortiment. De levering is supersnel!
5 June 2024
Caroline Mostert
Maassluis
Snel verzonden, 1 artikel later verstuurd, pakje toen helaas beschadigd maar daar kon de winkel niks aan doen. Kwaliteit van de sokken is prima.
5 June 2024
Daniëlle
Woerden
Door een fout van mijn kant kreeg ik niet thuis wat ik dacht besteld te hebben. In overleg met Beenmode.nl is er gezocht naar een oplossing. En die oplossing is zeer coulant gebracht door Beenmode.nl. Blij mee !
Gea
Assen
Snelle levering. Goed communicatie. Mooie producten.
Annemieke
Megen
Het artikel was niet leverbaar. Maar ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer het verwacht werd.
Astrid
Moordrecht
Jammer dat niet alles op voorraad was
Dineke
Hurdegaryp
Perfect! Snel geleverd, en netjes verpakt! Heel tevreden!
Chantal
Beek
Otmar
Schultz
Mijn ervaring met Beenmode is heel goed. Daar hoef ik niets aan toe te voegen.Alleen de brievenbus pakketjes is geen succes. Wij hebben onze brievenbussen in een centrale hal. Als daar zo’n pakketje in word geduwd is dat aan de binnenkant er niet uit te krijgen.Omdat de brievenbus aan de binnenkant klein is. Misschien dat jullie daar een andere oplossing voor hebben?
J.
Ochten
Altijd erg goed!
Anoniem
Rotterdam
Goede website, snelle levering!
Frannie
Bilthoven
Keurig en netjes goede verpakking waar je. Je nagels niet op breekt.
C.j Burgers
Heemskerk
Alles ging goed, ik kon een boodschap erbij doen. Dat bleek handgeschreven, heel schattig en veel persoonlijker dan een uitgeprint bericht.
31 May 2024
Jane
Rotterdam
Prachtig product , zeer snelle verzending!
Esther
Lichtenvoorde
Goede kwaliteit en staat mooi
Yvonne
Dordrecht
Producten als omschreven en super net verpakt met een lief kaartje erbij. Aanrader!
Wendy
Valkenswaard
Gewoon goed. Ook nalevering volgens afspraak!
29 May 2024
Annie kees
Weert
Fijne pantykniekousjes die je niet of nauwelijks ziet (brazil en golden). Snelle levering.
28 May 2024
Zinna
Doetinchem
Fijne service en meteen de volgende dag al geleverd. Mooi product en netjes verpakt!
27 May 2024
Martine
Valkenswaard
Voor de eerste keer besteldt en wat ik heel belangrijk vond was dat de kleur overeen kwam met hoe ze ook op de webshop stonden dus heel mooi
27 May 2024
Alie