Zie boven
Beste Adriana, Dank voor de fijne woorden. Geweldig dat de bestelling zo snel en goed is geleverd. Heel graag gedaan en veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zeer tevreden en een snelle levering.
Beste Julia, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat de bestelling zo vlot en naar tevredenheid is verlopen. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Hele snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje bij het pakketje.
Beste Jennie, Wat een leuke reactie, dank daarvoor! Fijn dat de bestelling zo snel binnen was en dat het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd werd. Hopelijk mogen we binnenkort weer iets moois bezorgen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Buitengewoon plezierig geholpen aan telefoon door Karin met haar vakkennis. Belangrijk is dat je kunt telefoneren over de producten. En hier wordt tijd en aandacht aanbesteed. Veel succes en vooral blijven doorgaan. Met vriendelijke groet Marja van der Velden
Beste Marja, Wat fijn om te lezen dat het telefoongesprek zo prettig en behulpzaam is verlopen. Tijd en aandacht vinden we heel belangrijk, en het doet goed dat dit zo ervaren wordt. Dank voor de mooie woorden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Uitgebreid assortiment en zeer goed omschreven zodat het maken van de goede keuze makkelijk te doen is. Snelle bezorging en met een handgeschreven kaartje erbij wat het erg persoonlijk maakt.
Beste Bea, Dank voor de prachtige review. Geweldig dat de beschrijvingen op de website hebben geholpen bij de keuze en dat het handgeschreven kaartje zo gewaardeerd wordt. Heel graag gedaan en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling word altijd met zorg ingepakt met een bedank kaartje hand geschreven van degene die dit in heeft gepakt. Zeer tevreden
Beste Clazien, Wat een fijne beoordeling, dank daarvoor. Mooi om te horen dat de zorgvuldigheid en het persoonlijke kaartje zo opvallen. Graag gedaan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel en heel goed communicatie!!
Beste Leana, Dank voor de mooie terugkoppeling. Heel fijn dat de levering en communicatie zo goed zijn ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Keurig advies gevend en oplossingen aandragen. Top!!
Beste Wim, Wat een prachtige beoordeling, dank daarvoor. Heel fijn dat het meedenken en de adviezen zo goed in de smaak vallen. Tot een volgende keer graag! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede kwaliteit en snel verstuurd!
Beste Renee, Dank voor de mooie review. Goed om te horen dat de kwaliteit bevalt en dat de bestelling zo snel in huis was. Veel plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima online shop met veel keus en prettige prijs. De persoonlijke touch d.m.v. een kaartje wordt op prijs gesteld.
Beste Corrie, Dank voor de fijne beoordeling. Geweldig dat de keus en de prijs in de smaak vallen, en mooi dat ook het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Binnen 2 dagen geleverd. De bestelling was mooi verpakt met een persoonlijk kaartje.
Beste Femke, Dank voor de lieve woorden. Fijn dat de levering zo vlot is gegaan en dat de verpakking en het kaartje zo in de smaak vallen. Graag gedaan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Alles verloopt goed. Goede service.
Beste Ad, Dank voor de positieve beoordeling. Heel fijn dat alles zo soepel is verlopen en de service naar wens is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik heb hier diverse paren sokken gekocht. Helaas bleek de helft van mijn bestelling niet leverbaar te zijn. Als ik dat had geweten, was ik uiteraard naar een andere webshop gegaan. Wel werd ik direct geïnformeerd en ontving ik het prijsverschil met vervangende sokken direct retour.
Beste Aldert, Dank voor de terugkoppeling. Het spijt ons dat de bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. De oorzaak was dat het merk bepaalde kleuren uit het assortiment had gehaald, en dat bij ons nog niet bekend was. Daardoor leek het alsof deze artikelen gewoon leverbaar waren. We begrijpen dat dit teleurstellend is, en daarom hebben we direct contact gezocht en het verschil netjes opgelost. Fijn dat dit snel geregeld kon worden, maar we vinden het jammer dat de ervaring voor u toch negatief heeft gevoeld want dat is nooit onze bedoeling. Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens laten zien dat we betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel hebben. Prettige dag gewenst en tot u dienst. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het is een beetje lastig om aan te trekken, maar daarna zit het goed en krijg je echt een strakke buik. Ik ben er zeer tevreden mee.
Beste Anna, Dank voor het delen van de ervaring. Goed om te horen dat het product na het aantrekken zo fijn zit en ook nog eens zorgt voor een mooi resultaat. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Heel goed, ga zeker vaker bestellen
Beste Jeannette, Dank voor de enthousiaste woorden. Fijn dat de verpakking zo goed beviel en dat alles naar wens is verlopen. Graag gedaan en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelleverzending.
Beste Jennie, Dank voor de mooie beoordeling. Heel fijn dat de verzending snel en betrouwbaar is verlopen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooi badpak snel in huis
Beste Marijke, Dank voor de positieve review. Heerlijk dat het badpak zo snel geleverd kon worden. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Fijn dat de panty’s zo uitgebreid beschreven staan, dat maakt het makkelijk om een goede keuze te maken. Snelle verzending, perfecte panty en netjes verpakt met een persoonlijk kaartje.
Beste Hanna, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de beschrijvingen op de website hebben geholpen bij het kiezen en dat de panty naar wens is. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede website, accurate bezorging, uitstekende producten.
Beste Rita, Dank voor de fijne terugkoppeling. Geweldig dat zowel de website, bezorging als de producten in de smaak vallen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Een persoonlijk geschreven kaartje bij de zending geeft echt een bijzonder gevoel. Blijven doen, doet goed !
Beste Ineke, Dank voor de lieve woorden. Wat mooi dat het persoonlijke kaartje zo gewaardeerd wordt, dat doen we graag. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De informatie die ik kreeg en service was perfect.
Beste Jenny, Dank voor de prachtige review. Geweldig dat de informatie en service helemaal naar wens waren. Graag gedaan en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede maten en kleuren.
Beste Eddy, Dank voor de fijne beoordeling. Fijn dat de maten en kleuren helemaal naar wens zijn. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Betreft: Hanro ondergoed Website zegt dat bestelde spullen op voorraad zijn echter, krijg ik 1x exemplaar geleverd en rest(4x) #2wkn later.
Beste Martin, Dank voor het delen van de ervaring. Jammer dat niet alles direct geleverd kon worden. We doen altijd ons uiterste best zo snel als mogelijk te zijn en het maximaal transparant aan te geven op een aantal plekken in de shop:-) Gelukkig is de nalevering inmiddels onderweg en alles keurig opgelost. Bedankt voor het geduld en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
een artikel dat niet meer voorradig was werd correct gemeld en alternatief aanbevolen. Communicatie hieromtrent verliep probleemloos.
Beste J. Ter Horst, Dank voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat de communicatie soepel verliep en dat er een passend alternatief werd gevonden. Graag gedaan en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
heel goed
Beste Boschman Remmers, Dank voor de fijne terugkoppeling. Wat goed dat alles naar wens is verlopen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB