Fijne sokken zonder naadjes
Beste Wilma, Dank voor uw fijne woorden. Goed om te horen dat de sokken prettig zitten en de levering vlot is verlopen. Graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle service en makkelijk mijn order nog te wijzigen
Beste Annelies, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de communicatie soepel verliep en dat de bestelling snel en gemakkelijk aangepast kon worden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Maillots besteld ..snel geleverd..
Beste Berdine, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de maillots snel geleverd zijn en alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Veel keuze.. Snelle levering.. Kom zeker terug..
Beste Ria, Dank voor uw fijne reactie. Wat prettig om te horen dat de bestelling vlot is geleverd en dat het ruime assortiment bevalt. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Het bestellen verloopt heel gemakkelijk. Website duidelijk, assortiment compleet en bovendien naar mijn smaak en behoefte. Levering vlot, bestelling persoonlijk gemaakt met een groet en zorgvuldig ingepakt. Mijn kleindochter van 5 schrijft mij briefjes van t noteblokje. Alles echt helemaal naar m'n zin, dank!
Beste Hermina, Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor. Fijn dat alles zo goed is bevallen van het assortiment tot de zorgvuldige verpakking. Wat leuk om te lezen dat het notitieblokje zelfs door uw kleindochter wordt gebruikt, dat is misschien nog wel het leukste nieuws:-) Fijne dag! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Voor het eerst heb ik wat besteld bij beenmode en ben zeer tevreden ! Zoals beloofd , was mijn bestelling mooi op tijd geleverd. Ik raad dit zeker aan om hier te bestellen.
Beste Frouke, Dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat uw eerste bestelling zo goed is verlopen en dat alles netjes op tijd geleverd is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle verwerking, zeer verzorgd en netjes verpakt met vriendelijk kaartje, kwaliteit ( is bekend) top.
Beste Gina, Hartelijk dank voor de lovende woorden. Fijn om te horen dat alles zo netjes en verzorgd is aangekomen en dat de kwaliteit naar wens is. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Hele snelle levering.
Beste Sandy, Dank voor uw positieve reactie. Fijn dat de levering zo snel is verlopen. Graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Hele goede service, snel verzonden. Goed verpakt. Goede kwaliteit beenmode
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de service, verpakking en kwaliteit naar wens waren. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Overzichtelijk website en supersnel geleverd!
Beste Jo, Dank voor de fijne woorden. Wat prettig dat de bestelling snel is geleverd en de website overzichtelijk wordt gevonden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Netjes verpakt ontvangen zeer tevreden
Beste Marja, Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat de bestelling netjes is ontvangen en alles naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
snel geleverd
Beste Rob, Dank voor uw positieve reactie. Fijn dat het assortiment bevalt en de bestelling snel geleverd is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Blij met deze panty wel een maatje groter nemen
Beste Gerda, Dank voor de fijne review! Goed om te horen dat de panty zo bevalt en een maatje groter is inderdaad vaak een goede tip. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Na bestelling kreeg ik mijn panty’s heel snel geleverd in mooie verpakking, heel blij en tevreden met mijn Woolford panty’s!
Beste Renée, Wat leuk om te lezen dat de Wolford panty’s goed bevallen! Fijn dat alles snel geleverd is en de verpakking in de smaak viel. Heel graag gedaan en veel draagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Heel snel verzonden en erg netjes verpakt. Er zat ook een handgeschreven berichtje bij. Ik bestelde een dure broek en daar was de service ook naar.
Beste Brenda, Dank voor de mooie woorden. Fijn dat de broek naar wens is en dat de persoonlijke service gewaardeerd wordt. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima service, snelle levering met persoonlijke touch en uitstekend product
Beste Peet, Wat fijn om te lezen dat alles zo goed bevallen is van het product tot de levering. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
X
Beste Jose, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat de service en levering naar wens waren. Graag tot een volgende keer bij Beenmode! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Het bestelde was niet op voorraad. Grote keuze mogelijkheid gekregen voor alternatief. Dit was er de volgende dag!!
Beste Gerrie, Wat fijn dat er samen zo snel een goed alternatief is gevonden. Bedankt voor de mooie woorden over de service, en fijn dat alles uiteindelijk naar wens was. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Dag er voorbestemd en de volgende dag al in huis… super vlot..
Beste Hans, Dank voor de fijne review. Wat leuk om te horen dat de bestelling zo snel binnen was. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
super
Beste Francesca, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen en de bestelling naar wens was. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Altijd goede service. Netjes verpakt. Snel geleverd.
Beste Ina, Wat fijn om te lezen dat alles weer helemaal naar wens is en dank voor het vertrouwen. Vaste klanten zoals u maken ons werk extra leuk. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering van een prima produkt
Beste Nelly, Dank voor de fijne woorden. Goed om te horen dat het product en de service zo goed bevallen. Veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Goede kwaliteit kniekousen, ze zitten goed en worden snel geleverd.
Beste Annette, Wat fijn om te lezen dat de Bonnie Doon kniekousen zo goed bevallen. Dank voor de mooie woorden over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon. De andere dag had ik de door mij bestelde artikelen al in huis. Geweldige service.
Beste Greet, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Wat fijn dat het telefoongesprek zo prettig verliep en dat de bestelling al de volgende dag in huis was. Geweldig om te horen dat de service zo gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Keurige levering. Leuk dat er een handgeschreven kaartje toegevoegd was
Beste Maartje, Dank voor de fijne review. Fijn dat alles netjes en vlot geleverd is en leuk om te horen dat het persoonlijke kaartje werd gewaardeerd. Veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.