Beste A.C., Wat een mooie woorden, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen u snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prima laarsjes. Goede service. Snelle probleemloze afhandeling.
Beste Evert, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw laarsjes en onze service! We waarderen uw beoordeling en helpen u graag weer in de toekomst. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering, mooie producten, vriendelijke service... Super winkel.
Beste Ozlem, Wat een leuke review, bedankt! We doen ons best om altijd een prettige winkelervaring te bieden. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bestellingen zijn zorgvuldig verpakt, verzending klopt met aangegeven tijden. Nabestelling wordt ook op de gestelde tijd verstuurd en bezorgd. Een tevreden klant
Beste Johanna, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de zorgvuldige verzending en nalevering! Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering en hebben een verkeerde/ tegenvallende levering snel en goed opgelost.
Beste Angelique, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het belangrijk om problemen snel en goed op te lossen, fijn dat u dat zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering Alles snel opgelost waar nodig Fijne medewerkers
Beste Michelle, Wat fijn om te horen dat u onze service zo waardeert! We doen ons best om alles snel en goed op te lossen. Bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Dik tevreden over de service...een tevreden klant.
Beste Mieke, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor uw mooie beoordeling en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Idd goed, maarr ik heb nog wel een bedrag tegoed van een retour, het is 9,95 euro. Ik hoop dat jullie dat bij deze opmerken. Vr gr Alie van Dijk Genemuiden.
Beste Alie, Bedankt voor uw review en uw melding over het openstaande bedrag. We gaan dit direct voor u nakijken en zorgen ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Geen op-of aanmerkingen!
Beste P, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
zeer goed
Beste Piroska, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling werd snel bezorgd en was erg mooi en verzorgd verpakt. Echt een cadeautje!
Beste Betty, Wat fijn dat u uw bestelling als een cadeautje heeft ervaren! Bedankt voor uw positieve feedback, en we hopen u snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mét een kaartje erin handgeschreven! Leuk zo'n persoonlijke boodschap.
Beste Wies, Dank u wel voor deze mooie woorden! Een persoonlijke boodschap maakt het extra speciaal, en we zijn blij dat u dat waardeert. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie badpakken
Beste Thera, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met de badpakken. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
correcte levering van een mij bekend product
Beste Hein, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prima service en mooi ingepakt. Wolford panty zoals bekend ook mooi
Beste Annette, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u blij bent met uw aankoop! Bedankt voor uw mooie woorden en graag tot u dienst. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Helaas heb ik zelf niet goed op gelet bij het kopen van mijn kniekousen. Er stond wel bij dat ze niet allemaal direct leverbaar waren. Dus kwam er telkens een pakketje met 1 setje kniekousen. Dit duurde 3 maanden in totaal. Helaas niet mogelijk om mijn aankoop tussentijds te laten vervallen. Dus conclusie, let goed op bij je aankoop!
Beste heer/mevrouw M, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is geweest dat uw bestelling niet in één keer geleverd kon worden. We waarderen uw feedback en hebben inmiddels contact met u gehad om dit samen netjes op te lossen. We willen benadrukken dat we altijd openstaan voor het meedenken over alternatieven of een oplossing, mocht u tussentijds een wijziging willen bespreken, dat is geen enkel probleem. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, en het spijt ons dat dit in uw geval niet helemaal is gelukt. Onze excuses voor het ongemak en nogmaals dank dat u dit met ons heeft besproken. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar! Graag tot een volgende keer en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Karin Beenmode Klantenservice
Snelle service, goede kwaliteit, mooi verpakt
Beste Joke, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Het is fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Telefonisch goed bereikbaar met snelle afhandeling
Beste Patrizia, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze service. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Nette verzending, fijn contact en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling. Heel blij mee!
Beste Tamara, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en dat u blij werd van het persoonlijke kaartje! We hopen u snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
xx
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Geen bestelling ontvangen, geen antwoord op mijn whatsapp of op mijn telefonische oproepen.
Beste Greet, We zien dat uw bestelling inmiddels is afgeleverd. Onze oprechte excuses voor de vertraging. We begrijpen dat dit vervelend was en waarderen uw geduld. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar helaas hebben we elkaar niet kunnen bereiken. We hadden u graag beter op de hoogte gehouden van de vertraging. Het kan zijn dat onze berichten in een ongewenst postvak terecht zijn gekomen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht u nog vragen hebben of als we u ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We staan graag voor u klaar en doen altijd ons uiterste best! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode.nl Klantenservice
T
Beste T, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We waarderen uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Paar jaar geleden ook Giesswein sloffen bij Beenmode.nl besteld. Inmiddels waren de zolen versleten, dus tijd voor nieuwe. De prijzen zijn realistisch gezien de kwaliteit. Wachten op een leuke aanbieding is interessant. Wederom een snelle levering. Degelijk verpakt.
Beste Rob, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Het is fijn om te horen dat u wederom tevreden bent met uw aankoop en onze service. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Wat een super service, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, echt een aanrader!!
Beste Sabine, Wat een geweldige beoordeling, dank u wel! We zijn blij dat u onze service als positief heeft ervaren. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik kan -bijna- altijd vinden wat ik zoek. Beenmode verzend snel. De klantenservice is vriendelijk en geeft ook echt service en bied hulp indien nodig. Het handgeschreven kaartje in mijn pakketjes is de kers op de taart. Paul/Andrea
Beste Paul en Andrea, Hartelijk dank voor jullie mooie woorden! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met ons assortiment, onze service én de persoonlijke touch, we doen altijd ons best:-) Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.