Uitstekende ervaring, netjes verpakt en duidelijke communicatie.
Beste Antje, Wat fijn dat u een uitstekende ervaring heeft gehad. Dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering en goed en veilig verpakt. Paste door de brievenbus.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat uw bestelling netjes verpakt was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie panty's. Keurig verzorgd v geleverd
Beste Marian, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Denken steeds mee! Had eens (per ongeluk) afwijkende maat besteld. Krijg ik een keurige mail met de vraag of de maat juist is. Was dus niet. Zo fijn dat ze even ‘meedenken’.
Beste Hannie, Dank u wel voor deze prachtige review! We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten en zijn blij dat u dat waardeert. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Perfect geregeld
Beste Sabine, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat alles perfect geregeld was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Brievenbuspakje
Beste Netty, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat de levering snel en netjes was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
30 okt bestelling geplaatst. Na verschillende mails van hun kant dat de levering was vertraagd, compleet met datum wanneer wel werd geleverd, in januari in de mail geklommen Na 3 mails andere panty’s geadviseerd kregen die net zo goed zijn en de goedkopere versie zouden zijn van Wolford Falke. Wat een klots panty. 2 naden op je billen die vreselijk in de weg zitten. Na een fijn gesprek met Karin van beenmode zijn we tot een compromis gekomen. Alle Falke panty’s terug en wachten op de Wolford. Heel netjes opgelost. Excuses voor mijn frustraties. En bedankt
Beste Marleen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling en dat de voorgestelde panty’s niet aan uw verwachtingen voldoen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u moet zijn, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om u teleur te stellen, en we zouden graag met u in contact komen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Helaas hebben we u nog niet kunnen bereiken, maar we staan voor u klaar om dit netjes op te lossen. Zou u contact met ons willen opnemen per telefoon of whatsapp op 085 902 8001 of per mail? Nogmaals onze welgemeende excuses voor de teleurstelling. We hopen snel van u te horen zodat we dit naar tevredenheid kunnen afronden samen, daar doen we graag ons uiterste best voor. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Original review
30 okt bestelling geplaatst. Na verschillende mails van hun kant dat de levering was vertraagd, compleet met datum wanneer wel werd geleverd, in januari in de mail geklommen Na 3 mails andere panty’s geadviseerd kregen die net zo goed zijn en de goedkopere versie zouden zijn van Wolford Falke. Wat een klots panty. 2 naden op je billen die vreselijk in de weg zitten. Niet tevreden. Absoluut niet tevreden. Misschien in vervolg op de site aangeven dat ze niet leverbaar zijn ipv 3 mnd moeten wachten.
Duidelijke communicatie, voor een goede prijs. Snel bezorgd alleen 1 paar sokken werd nageleverd. Allemaal netjes verzorgd dus super tevreden.
Beste Dennis, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles netjes en snel is geleverd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Al jaren koop ik mijn panty's hier, altijd een snelle levering. Altijd klopt alles en het persoonlijke briefje, de attentie getuigt van een mooi bedrijf.
Beste Marcel, Wat een prachtig compliment, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij dat u al jaren bij ons uw panty’s koopt en dat u onze persoonlijke touch waardeert. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heerlijke Bonnie Doon kniekousen
Beste Vera, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop en onze snelle service. Heel erg bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie kwaliteit en super snelle levering. Met ook een handgeschreven kaartje erbij! Heel attent!
Beste M, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Het doet ons goed om te lezen dat u onze kwaliteit en service waardeert. We hopen u snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling kwam netjes op tijd binnen, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.
Beste Esther, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de artikelen! We hopen u snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste H, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel bezorgd en een goed verpakt. Zelfs nog een leuke attentie erbij en een persoonlijk bericht. Hele goede ervaring!
Beste L, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u onze service en persoonlijke aanpak waardeert. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste Jos, Dank u wel voor uw fijne feedback! We zijn blij dat de snelle service naar wens was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Weer een goede ervaring met Beenmode. Grote keus,netjes verpakt en vlot bezorgd
Beste Annelies, Wat fijn om te horen dat u wederom een goede ervaring heeft gehad bij ons, dat vinden we belangrijk:-) Bedankt voor uw complimenten en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Via de website van Beenmode de gewenste kousen gekocht. Ze passen perfect, dus de maattabel gaf de juiste maat aan. Ook netjes en duurzaam afgeleverd als brievenbuspakketje. Ik ben er heel blij mee!
Beste Els, Wat een mooie beoordeling, dank u wel! We zijn blij dat de kousen goed passen en dat u tevreden bent met de duurzame levering. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
I received the parcel in open condition! my order sent in a small box that was opened when I received it from the postman.
Dear Marjan, Thank you for your review, and we sincerely apologize for the inconvenience. We understand how frustrating it must have been to receive your package in an open condition. This is certainly not how things should be. We also understand that you’ve already been in touch with our customer service team to address this matter, and we truly appreciate your effort to resolve this together with us. If there’s anything further we can do, please don’t hesitate to reach out again. We’re here to help find a solution. Kind regards, Isabelle Beenmode Customer Service
Ik had voorheen een adres waar ik mijn Burlington sokken bestelde, altijd 10 paar per keer. Dat ging niet goed en duurde lang en via Google vond ik dit bedrijf. Voor de zekerheid eerst gebeld en mij werd verzekerd dat er minimaal 5 paar op voorraad was en dat de rest binnen een week nagestuurd zouden worden. Nou, inderdaad de volgende dag 5 paar en minder dan een week later de rest. Keurig verpakt. Dus ik ben een blijvende klant.
Beste Mark, Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Wat fijn dat u ons heeft gevonden en dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we graag ons best voor. We kijken ernaar uit u als terugkerende klant te mogen begroeten en als er ooit iets is staan we per mail of telefoon graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede ervaring en de moeder van mijn man is dolblij met de pantoffels!!
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat u en de moeder van uw man tevreden zijn met de bestelling! Bedankt voor uw mooie woorden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heerlijke panty’s, snelle bezorging
Beste Jacqueline, Dank u wel voor uw fijne beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de panty’s en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Zeer goede service
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw feedback enorm en kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
netjes en snel geleverd
Beste Chris, Bedankt voor uw positieve woorden! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel en netjes mijn pakketje ontvangen.
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelle en nette levering! Dank u wel voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Alles verliep na wens.
Beste Marion, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.