Goede ervaring. Mijn sokken waren snel geleverd.
Beste Phi, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering van uw sokken. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heb n badpak gehouden ander retour gestuurd nog geen retour op m’n bankrekening maar dat zal goed komen .
Beste Yvonne, Dank u wel voor uw feedback. Wat fijn dat u een mooi badpak heeft kunnen houden! Gelukkig is de terugbetaling snel verwerkt en heeft u het bedrag snel weer terug mogen ontvangen:-) U kunt erop rekenen dat dit bij ons altijd spoedig in orde komt. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste Hed, Bedankt voor uw korte maar krachtige review! Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Tot ziens bij uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Zoals bovenstaand beschreven
Beste J Dragt, Hartelijk dank voor uw fijne reactie! Het is mooi om te horen dat u zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Wel goed,nadeel die leuk zijn wel in de kleine maten verkrijgbaar en kleuren zijn bijv.niet meer verkrijgbaar(wolford) xl of xxl of maten zijn niet meer verkrijgbaar,ach ja
Beste Otmar, Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is als uw gewenste maat of kleur niet beschikbaar is. We doen ons best om ons assortiment zo breed mogelijk te houden en verwachten dit snel weer aan te vullen als ook de productie deze maten weer beschikbaar heeft. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer goed van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Makkelijk te bestellen. Goed navolgbaar nadat je besteld en betaald hebt Snel geleverd Dus alles top!!
Beste Sandra, Wat een mooie review, dank u wel! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat u tevreden bent. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De bestelling ging snel en de levering ook. Heel blij. Mee
Beste T., Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het is wel zo dat de dikte van de Herenpanty niet erg duidelijk is. Dat moet eigenlijk beter voor de rest heb ik niet te klagen. Er zou door mij 'n aanbeveling voor 'n ander kunnen. Maar dat mannen panty's dragen wordt over het algemeen lacherig over gedaan. Het is best behaaglijk maar de man moet hetzelfde doen als de dames. Handschoenen aan anders gaat het fout.
Beste H.A.M. Derksen, Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen uw punt over de dikte van de herenpanty en nemen uw suggestie mee om dit duidelijker te vermelden. Wat fijn dat u verder tevreden bent en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prachtige panty maar helaas zat er al een naadje in waarschijnlijk door een productiefout. Ik ben gecontacteerd door het bedrijf en zij hebben mij een nieuwe panty aangeboden. Echt heel netjes opgelost zo! Hoop er lang plezier van te hebben
Beste Bibi, Bedankt voor uw feedback, wat jammer om te horen dat de panty niet voldeed aan de verwachtingen. Dit is uiteraard niet wat u van ons mag verwachten. Het klinkt alsof er mogelijk een productiefout was. We willen dit graag met u oplossen. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice want we krijgen u niet te pakken? We kijken graag samen naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons hiervan op de hoogte hebt gesteld. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Original review
De panty scheurde gelijk bij aantrekken. Er leek al een naadje in te zitten want ik heb niet eens echt me been erin. Erg jammer
Super snelle service! Vandaag besteld morgen in huis! Heel blij mee….. bedankt!
Beste Pauline, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze snelle service. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Buiten de bezorging van PostNL alles in orde.
Beste Ina, Bedankt voor uw fijne feedback! We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens was, ondanks de bezorging via PostNL. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het artikel is erg snel en correct geleverd zelfs tijdens de feestdagen.
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering, zelfs tijdens de drukke feestdagen. Dat horen we graag! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Toen ik een verkeerd adres had opgegeven werd er onmiddellijk gereageerd. Heel betrokken, uitstekende service.
Beste Maria, Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn blij dat we u snel en goed hebben kunnen helpen bij het aanpassen van uw adres. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie sokken in fantastische kleuren. Ik ben er blij mee.
Beste Florentina, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met onze sokken. We hopen u snel weer te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Geweldige producten, duidelijke tekst en afbeeldingen, snelle verzending en ook nog mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Dit keer had ik per ongeluk de verkeerde kleur aangeklikt. Dit werd na een mailtje vrijwel direct gecorrigeerd. Helemaal tevreden!
Beste Elke, Wat een fijne review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle oplossing van het foutje. We staan altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De fleecepanty ziet er goed uit, past goed en hij was snel bezorgd.
Beste Jacqueline, Dank u wel voor uw compliment! We zijn blij dat u tevreden bent met de fleecepanty en de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Op zekere dag bestelling kousen geplaatst volgende dag al binnen. Top
Beste Liza, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat alles naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Netjes snel en een persoonlijk bedankje ♥️
Beste Bianca, Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie woorden. We hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Veel keuze
Beste Jolanda, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie maillots, snel geleverd (ondanks kerstdrukte). Netjes op een rijtje wat leverbaar is en wat gratis wordt nagezonden. uiterst tevreden
Beste Ino, Dank u wel voor uw fijne reactie! Wat fijn dat alles naar wens was, zelfs tijdens de drukke feestdagen. Uw tevredenheid maakt ons werk de moeite waard! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beenmode heeft veel keuze, informeert goed, verpakt mooi met ook nog een kerstkaart en levert snel! Een fijne ervaring.
Beste Esther, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Wat fijn dat u onze service en kerstgroet zo waardeert. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle verzending, als een cadeautje ingepakt
Beste M, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met de snelle verzending en de feestelijke verpakking. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Betrouwbaar. Producten en diensten van hoge kwaliteit. Snelle levering
Beste Alice, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u onze service betrouwbaar en snel vindt. We zien u graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heldere site maakt goede keuze mogelijk en producten zijn snel geleverd
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat de duidelijke website u heeft geholpen bij uw keuze en dat de levering naar wens is verlopen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
snelle service, vooral goed communicatie over levering
Beste Maarten, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze communicatie en snelle service. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.