Maillot gekocht en de kleur bleek niet de juiste te zijn. Na melding kreeg ik retoursticker die ik na uitprinten op het pakje kon plakken en zo afgeven bij post kantoor. Binnen 2 dagen kreeg ik geld teruggestort.
Beste Eveline, Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat het retourneren soepel is verlopen en dat alles snel is afgehandeld. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede communicatie, duidelijke site, snelle levering!
Beste N., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie artikelen en snel verzonden
Beste Marjolein, Dank u wel voor uw mooie woorden. Het is goed om te horen dat u blij bent met onze artikelen en snelle verzending. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Alles was keurig verpakt ,het product was precies ,zoals ik me het had voorgesteld. En ik had het snel in huis .Dus helemaal tevreden!
Beste Tineke, Bedankt voor uw enthousiaste review. Fijn om te lezen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat alles snel en netjes geleverd is. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De panty ‘s zouden 8 dec maar ik had ze nog niet dus ff een belletje gepleegd zeer vriendelijke dames aan de telefoon. De dag erna ben ik terug gebeld dat ze er snel aankwamen en dat was zeker zo … Dankjewel voor de snelle afhandeling ….
Beste Edith, Dank u voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat uw panty’s snel zijn nageleverd en dat u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Toen mijn bestelling incompleet was doordat de geleverde doos opengescheurd was, is er meteen op mijn mail gereageerd. Inmiddels heb ik de ontbrekende items ontvangen. Dank voor de goede service!
Beste Willemijn, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat het probleem met de incomplete levering snel en naar tevredenheid is opgelost. We helpen u graag opnieuw in de toekomst! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Geen verzendkosten, goedkoper dan ergens anders en onmiddellijk verstuurd. Geweldig.
Beste Janneke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze prijzen en snelle verzending. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Fijne afhandeling.
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de telefonische afhandeling naar wens is verlopen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mooie kousen, die niet afzakken. Snelle levering.
Beste Petra, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback. Wat fijn dat de kousen goed zitten en dat u tevreden bent met onze snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Overzichtelijke webshop en snelle levering indien voorradig.
Beste W, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze overzichtelijke webshop en snelle levering. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Levering volgens voorspelling: in kwaliteit van materiaal als tijd.
Beste Ilse, Dank u voor uw mooie beoordeling. Het doet ons plezier dat alles volgens verwachting is geleverd. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Verder kan ik er nog niets over zeggen
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u geniet van uw nieuwe pantoffels. Mocht u vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Original review
Verder kan ik er nog niets over zeggen
Vanaf bestelling van duidelijke webshop een supersnelle levering.
Beste Inez, Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en duidelijke webshop. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goeie sokken en snelle bezorging
Beste A, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze sokken en snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel en correct!
Beste M, Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Fijne goede service
Beste Lm Human, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We helpen u graag weer in de toekomst! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het pakketje ontvangen via brievenbuspost dus was er snel. Hele mooie panty en goede maatvoering.
Beste PJM, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat de panty goed past en snel via de brievenbuspost is geleverd. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De maillot die ik besteld had, was foutief geweven. De voeten zaten verdraaid en ook was de maillot korter dan gebruikelijk bij een maat M. Een en ander werd serieus opgepakt en niet lang daarna ontving ik een vervangend en correct exemplaar.
Beste Janni, Dank u wel voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat de maillot in eerste instantie niet voldeed aan uw verwachtingen, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Laat mij gewoon een pakketpunt kiezen zonder daar extra geld voor te vragen!
Beste Lieke, Hartelijk dank voor uw feedback en aanbeveling. We begrijpen uw wens om gratis verzending naar een pakketpunt te kunnen kiezen. We streven ernaar om zowel efficiënt als milieubewust te opereren en dus voor uw zending brievenbus te stimuleren, in dit geval kon uw bestelling door de brievenbus bezorgd worden. Zo hoeft u niet speciaal naar een afhaalpunt en heeft u uw pakketje sneller in huis. We blijven uw input waarderen en nemen het zeker mee in onze overwegingen voor de toekomst! We doen altijd graag ons uiterste best. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bij bestellingen, communicatie over niet voorradige artikelen. Advies over vervangende artikelen. Zeer vriendelijk ontspannen contact en snelle levering van vervangende artikelen. Zeer tevreden, zoals al jaren.
Beste Germaine, Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden bent met onze service en communicatie. We waarderen uw trouwe vertrouwen in ons en staan altijd klaar om u te helpen. Hartelijk dank voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering, mooie producten. Komen afspraken na.
Beste Eva, Dank u wel voor uw mooie woorden! We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en zijn blij dat u tevreden bent met uw snelle levering en producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
grote sortering en prima en snel bestelling uitgevoerd
Beste mevrouw Van den Berg, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Fijn dat u onze grote sortering waardeert en dat alles snel en naar wens is uitgevoerd. We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
pasform en maatvoering klopt en dat is op zich al heel fijn. Daarnaast netjes en snel verzonden. bedankt
Beste Wanda, Wat mooi om te horen dat de pasvorm en maatvoering perfect voor u zijn. Het is ons doel om iedereen tevreden te stellen en snel te leveren. Heel graag gedaan en bedankt voor uw fijne review! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste Inger, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u bij een volgende bestelling opnieuw tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ben tot nu toe vaste gebruiker van dit sokkenmerk. Het nadeel is en blijft dat het eigenlijk een veel te duur product is én blijft blijft!
Beste Jack, Dank voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat kwaliteit soms een investering is, maar zijn blij dat u ondanks dat tevreden bent over uw sokken. We hopen u ook in de toekomst als vaste klant te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.