grote sortering en prima en snel bestelling uitgevoerd
Beste mevrouw Van den Berg, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Fijn dat u onze grote sortering waardeert en dat alles snel en naar wens is uitgevoerd. We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
pasform en maatvoering klopt en dat is op zich al heel fijn. Daarnaast netjes en snel verzonden. bedankt
Beste Wanda, Wat mooi om te horen dat de pasvorm en maatvoering perfect voor u zijn. Het is ons doel om iedereen tevreden te stellen en snel te leveren. Heel graag gedaan en bedankt voor uw fijne review! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste Inger, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u bij een volgende bestelling opnieuw tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ben tot nu toe vaste gebruiker van dit sokkenmerk. Het nadeel is en blijft dat het eigenlijk een veel te duur product is én blijft blijft!
Beste Jack, Dank voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat kwaliteit soms een investering is, maar zijn blij dat u ondanks dat tevreden bent over uw sokken. We hopen u ook in de toekomst als vaste klant te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede en snelle service.
Beste John, Wat fijn dat u tevreden bent met de snelle en goede service. Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bestelling snel ontvangen en helemaal goed.
Beste Annette, Geweldig om te horen dat u helemaal tevreden bent en de bestelling snel ontvangen heeft. Bedankt voor uw fijne beoordeling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik kon niet direct vinden wat ik zocht, heb gebeld en werd prima geholpen!
De levering is deze keer minder goed gegaan. 4 panty’s in 3 delen verstuurd waarvan de laatste nog niet binnen is!
Beste Ineke, Dank u wel voor uw review. Wat vervelend dat de levering deze keer in delen is verstuurd en het laatste pakket nog niet is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen dit graag voor u in de gaten en zorgen ervoor dat het snel opgelost wordt. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Perfecte service en kwaliteit
Beste Lolo, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Sokken goed ontvangen. Contact is vlot zowel via de telefoon als via de mail. Prima service
Beste E., Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat alles vlot verlopen is en dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
de sokken zijn lekker warm en niet te dik
Beste Ineke, Wat fijn dat de sokken naar wens zijn: warm en niet te dik. Bedankt voor uw mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ze waren er gewoon nog Exact dezelfde kniekousen Ben er zo blij mee Snelle levering Bijzonder mooi verpakt
Beste Herma, Wat leuk dat uw favoriete kniekousen nog steeds in ons assortiment zitten en dat u er weer zo blij mee bent! Bedankt voor uw enthousiaste review en uw complimenten over de snelle levering en verpakking. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Verkeerde kleur gekozen kon gelijk ruilen
Beste Suzanne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het ruilen zo soepel verlopen is. We staan altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig is. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Zelf had ik meer service verwacht zoals tijdige verzending (andere pakketten kwamen allemaal vlot aan alleen deze duurde 6 dagen) en inpakservice vooral rond de decemberdagen. Bij opmerkingen aangegeven maar geen reactie op gehad. Verder heb ik wel gekregen wat ik besteld had met een kleine korting dus dat is wel ok.
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de verzending via DHL wat langer duurde dan verwacht. We nemen uw feedback ter harte en zullen bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren, vooral tijdens de drukke decemberperiode. We doen altijd graag ons uiterste best voor u en al onze klanten. Prettige feestdagen gewenst en mocht er ooit iets zijn, laat het ons weten dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De bestelde maillot's zijn de goede maat en de goede kleur zoals op de website beschreven.
Beste Freeq, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat de maillots precies naar wens zijn qua maat en kleur. Daar zijn we blij mee. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Er wordt gebruikt gemaakt van de services van DHL. Dat betekent in het algemeen een flinke vertraging in de levering. Ten opzichte van andere pakketdiensten zijn wij vaker niet thuis, zelfs op de momenten wij wel thuis zijn. Tijd tot notificatie voor ophalen op ophaalpunt duurt langer. Wellicht valt hier iets te verbeteren. Ik kan eigenlijk nog niet een aanbeveling beoordelen, maar daar de optie is of ja of nee, zal ik deze voorlopig op ja zetten.
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We hebben een aantal keer contact met u proberen te krijgen want we begrijpen dat vertraging bij de pakketbezorging frustrerend kan zijn. Uw opmerkingen nemen we mee in onze evaluatie om te kijken of we dit kunnen verbeteren. We hopen dat u verder tevreden bent met onze service en mocht u vragen hebben, dan helpen we u graag en staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering.
Beste Wies, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat de levering snel en naar wens verlopen is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bestel hier al een aantal jaren. Levering is altijd op tijd en correct. Sinds kort ook de mogelijkheid alles in één levering te krijgen. Bijvoorbeeld, als een artikel niet direct leverbaar is. Scheelt hen verzendkosten en beter voor het milieu voor iedereen.
Beste EV, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw trouwe bestellingen! Fijn dat u de optie voor gecombineerde levering waardeert. We doen ons best om efficiënt én milieubewust te werken, dus uw feedback betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het product is precies zoals verwacht en van hoge kwaliteit. De klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam! Hier ervaar je nog wél service die je over het algemeen niet vaak meer tegenkomt.
Beste Evi, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop en de service! We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling
Beste Marina, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles snel en netjes is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik had als sinterklaascadeau voor mijn zoon uggs sloffen besteld. Hij was er enorm blij mee .
Beste Antoinette, Wat leuk dat uw zoon zo blij is met zijn UGG sloffen! Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles op tijd voor Sinterklaas in huis was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De leverdatum is 2 keer uitgesteld en dat viel tegen, en dat voor zoveel geld voor een legging. Beetje jammer !
Beste Leny, Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Wat vervelend dat de levertijd langer was dan verwacht, dat is zeker niet de bedoeling. We doen altijd ons uiterste best zo snel als mogelijk te zijn in alles. Hopelijk bent u verder tevreden met de legging en onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Beste Wies, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met het product en onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Makkelijk shoppen snel ontvangen. Prachtig ingepakt!
Beste Gaby, Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn dat het shoppen zo gemakkelijk verliep en dat u de mooie verpakking waardeert. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Wat ik bestel wordt ook bezorgd.Helemaal TOP!!!!
Beste Elly, Wat een prachtige beoordeling, bedankt! We zijn blij dat alles steeds naar wens verloopt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.