Zoals je het graag wil.

Snelle verzending en producten naar wens.

ERG TEVREDEN

U VERSTUURT NIET IN ONNODIG GROTE VERPAKKINGEN U VERSTUURT BETROUWBAAR, SNEL EN OOK BINNEN HET PAKKETJE NETJES VERPAKT MIJN RETOUR (HELAAS TE KLEIN) WERD SNEL EN ONGECOMPLICEERD AFGEHANDELT. IK KOM GRAAG TERUG IN UW WEBWINKEL

Luxe beenmode met goede informatie.

Goede informatie over de maat, zoals welk merk groot of klein uitvalt. De selectie is duidelijk wat meer luxe/beter. En zo wordt het ook verpakt, net wat meer. Allemaal wel prettig als 't niet voor jezelf is en ook maar wat zoekt.

Grote collectie en goede service

Ook bij ruilen loopt alles op rolletjes. Fijn

Zeer goed.

Fijne panty's. Recent na 1 dag dragen een gat in mijn panty, maar dit is door beenmode.nl heel goed opgelost; ik heb de stukke panty terug gestuurd en een nieuwe ontvangen. Zeer tevreden over de service en ook over de producten.

Van bestelling tot bezorging helemaal goed

Van bestelling tot bezorging helemaal goed

Snel, goed verpakt, mooi zijde vloe papier erom.

super

Goede service en daarbij prima sokken zal zeker nog vaker bij jullie een bestelling doen

Zeer tevreden.

Bestellen is makkelijk vanuit je luie stoel, en met een paar dagen in huis, Past door de brievenbus, ideaal.

prima product, snelle levering

prima service, snelle levering en smaakvol verpakt!!

Vriendelijk geholpen

Voor informatie belde ik Beenmode, ik werd vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Snelle bezorging en je weet steeds waar je bestelling is

Gedeelte was nazending, inderdaad, enkele dagen later bestelling compleet. Mooie website. Goede prijzen. Ga zeker weer bestellen

Goed verpakt, snelle levering

Goede keus, netjes verpakt.

Alles was goed geregeld en de handgeschreven kaart was mega attent.

Topklasse

uitstekend product, tijdig en verzorgd geleverd, met uitstekende begeleidende communicatie

Klasse service

Heldere website met veel keus en goede beschrijving van de producten. Snelle levering en goede info over de voortgang. Mooie verpakking

Positief

Snelle levering, eenvoudig om te bestellen

Top!!!

Goed verpakt en vlotte levering.

Op tijd leveren. Als er verkeerd besteld is/of een artikel niet meer op voorraad. Word je gelijk geïnformeerd voor mogelijkheden ruilen, alternatief of geld terug. Met name de communicatie en service is erg fijn.

top site

snelle servies,netje ingepakt

Goede website. Goede service.

Makkelijke website, groot assortiment.

Goede en snelle levering

Zeker een webshop die ik vaker zal bezoeken

Ik wacht nog op een nalevering. Daarover heb ik nog geen informatie gekregen

Veel keuze en snelle levering

Site is makkelijk in gebruik er is veel keuze en de levering was snel. TOP

Snel geleverd en sokken zijn prachtig.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB