Wat ik wilde hebben was op voorraad. Besteld, en de volgende dag in de brievenbus. Fantastisch!
Beste Marjolijn, Wat heerlijk om te lezen dat alles op voorraad was en de volgende dag al in huis! Dat is precies waar we naar streven. Dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Fijn om bij jullie te bestellen!
Beste Esther, Dank voor je lieve reactie. We proberen van elke bestelling echt een cadeautje te maken, dus het is heel fijn dat dit zo wordt ervaren. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling was een deellevering, de 2e levering was! snel besteld! Vind de communicatie goed!
Beste Ineke, Dank voor je beoordeling. Fijn dat je de communicatie als goed hebt ervaren en dat ook de deellevering soepel is verlopen. We doen er alles aan om alles zo duidelijk en snel mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zeer gemakkelijke site met veel keuze en supersnel geleverd met een persoonlijk kaartje.
Beste Tom, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de site als overzichtelijk wordt ervaren en dat de bestelling snel en met een persoonlijk kaartje is ontvangen. We streven ernaar om iedere bestelling met zorg en aandacht te versturen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Al jaren draag ik bahner panty’s En ben er tevreden over Goede kwaliteit en comfort Worden meteen per post door de brieven Bus gestuurd
Beste Louise, Wat fijn om te lezen dat de Bahner panty’s al jarenlang goed bevallen. Kwaliteit en comfort staan hoog bij ons in het vaandel, en het is prettig om te horen dat de levering via de brievenbus ook als handig wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Keurige levering met een leuk handgeschreven kaartje erbij
Beste FLK, Dank voor deze fijne reactie. We besteden graag aandacht aan de verpakking van iedere bestelling, en het kaartje is een kleine toevoeging om de bestelling nét iets persoonlijker te maken. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Verkeerde maar besteld door mijzelf en keurig opgelost
Beste Marry, Wat fijn dat een foutje bij de bestelling zo soepel is opgelost. Goed om te horen dat alles alsnog naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
goede panty, en goede service
Beste Mirjam, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de panty naar wens is en dat de service als goed wordt ervaren. We waarderen deze terugkoppeling enorm. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Het was goed verpakt, waardoor mijn bestelling prima door de brievenbus kon. Ik ontving de twee panties inderdaad binnen één werkdag. Ik schrok wel, ik dacht dat de panty minder grofmazig zou zijn, toen ik die voor het eerst deze zwarte netpanty met verticale lijnen over het been op de foto zag in de Vogue. Toch meteen de panty gepast, hij zit heel mooi en ziet er geweldig uit. Bedankt!
Beste Joke, Dank voor deze uitgebreide beoordeling. Wat fijn dat de bestelling snel en netjes is aangekomen. Begrijpelijk dat de panty er op het eerste gezicht anders uitzag dan verwacht, maar heel mooi dat hij uiteindelijk goed zit en bevalt. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Leontinte !!! Hartelijke groeten Marjan Paternotte Drachten
Beste Marjan, Wat een hartelijke reactie. Dank voor het vertrouwen en de warme woorden. Leontine ga ik zeker bedanken namens u :-) Fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle reactie als ik vragen heb en ik vond precies wat ik zocht, snelle levering ook.
Beste Tonny, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het juiste artikel snel gevonden werd en dat vragen vlot zijn beantwoord. Dat is precies waar we voor gaan. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Grote keuze, snelle levering, drempellaag.
Beste Alex, Dank voor de mooie woorden. Het is prettig te horen dat het assortiment, de snelheid en toegankelijkheid goed worden gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Netjes verzorgd, snelle levering!
Beste Marianne, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat alles netjes verzorgd en snel geleverd is. We hopen dat de producten goed bevallen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Vlotte reacties, zeer klantgericht
Beste Elise, Bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat het contact als klantgericht en vlot is ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering, fijne communicatie.
Beste Julia, Dank voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat de levering snel verliep en het contact prettig was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Netjes verpakt, snelle levering en persoonlijk kaartje erbij.
Beste Jessica, Wat leuk dat de bestelling in de smaak viel en het kaartje is opgemerkt. Bedankt voor de fijne review. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering, keurig verpakt
Beste Marko, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is geleverd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Pantoffels die ik zocht overal uitverkocht. Hier gevonden met een leuke kortingscode.
Beste Inge, Wat goed dat de juiste pantoffels gevonden zijn. Bedankt voor de bestelling en de fijne review. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik was super blij toen ik hem aan had. Eindelijk gevonden wat ik zocht.
Beste Latifa, Dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het product precies was wat er gezocht werd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling ( 5 zwarte panties 20 denier) kwam erg snel en het is erg netjes ingepakt. Leuk dat ik er een persoonlijk kaartje bij krijg en kleine blaadjes!
Beste Elly, Bedankt voor de lieve review. Leuk dat de verpakking en het kaartje zo gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heel prettig hoe direct en snel (en met humor ;)) gereageerd werd. Goed geholpen, fijne prettige service! /
Beste Inge, Wat fijn dat de vraag snel en prettig kon worden beantwoord. Bedankt voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik had een bestelling eind van de middag geplaatst en de volgende dag had ik het in huis. Ook al was het geen grote bestelling, toch zat er een persoonlijk bedankkaartje bij en een notitieblokje. Daarnaast was het bestelde zorgvuldig ingepakt. De levering was zeer snel. Kortom, een erg tevreden klant.
Beste Ellen, Dank voor deze uitgebreide en positieve beoordeling. We vinden het belangrijk om ook bij kleine bestellingen een persoonlijke touch mee te geven. Fijn dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Vind de panty’s van Oroblu mooi en ze zitten erg fijn! En als er geen winkels meer in de buurt zijn die ze verkopen, dan bestel ik ze gewoon online
Beste Gerlinda, Bedankt voor de fijne review. Wat goed om te horen dat de juiste panty’s gemakkelijk zijn gevonden via de webshop, we staan graag voor u klaar:-) Oroblu blijft inderdaad een mooie en betrouwbare keuze bij ons. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Sle hte service en heel lang moeten wachten op mijn wolford panty. 2,5 maanden!!
Beste Georgina, Bedankt voor de review. Er is inmiddels contact geweest over de situatie en het is duidelijk dat dit absoluut niet de gewenste ervaring is. Begrijpelijk dat het lange wachten voor frustratie heeft gezorgd. Hopelijk verloopt een eventuele volgende bestelling naar wens. Daar doen we natuurlijk altijd ons uiterste best voor. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Sokken besteld , geleverd volgens afspraak en op tijd.
Beste Martijn, Bedankt voor de positieve woorden. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.