Voor mij alleen beenmode.nl

Al jaren bestel ik hier mijn sokken en panty’s. Mooie producten met snelle betrouwbare service. Bij iedere bestelling een handgeschreven bedankje. Hoe doen ze het? Maar het werkt wel. Je voelt je een gewaardeerde klant.

Snelle levering, leuk verpakt met kaartje erbij.

Zorgvuldig.

Het was mijn eerste aankoop. Ik ben heel tevreden.

Goede website

Duidelijke website Veel keuze Ook voor grote maten

Fouten worden opgelost

Let op met bestellen, want je krijgt niet altijd je geld terug als je het terugstuurt. Ze lossen wel hun fouten netjes op door het contact aan te gaan.

Jullie service is heel erg goed. Per iPhone reuze vriendelijk en meteen bereid tot de nodige actie. Dank dank.

Keurige en duidelijke site. Binnen 1 of 2 dagen in huis.

Al mijn bestelling worden keurig binnen 1 a 2 dagen opgestuurd. En klopt precies.

Geweldige service

Besteden telefonisch veel tijd om je zo goed mogelijk te helpen

Mooie spullen, snelle service

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de kennis en de service.

Prima altijd weer. Goed verzorgd en uitstekende service.

Volgens afspraak

Komen afspraken na.

Fijne webwinkel

Mooie producten en een zorgvuldige en snelle afwikkeling van de bestelling.

Miraclesuit badpak

Heel mooi badpak gekocht maar helaas stond het mij niet. Gelukkig goede service dat het retour ging en geld terug.

Supersnelle bezorging van mijn bestelling!

‘s Middags besteld en de volgende dag al binnen. Zeer overzichtelijke website en mooi assortiment. Kortom, alles pico bello in orde.

Heel erg goede service en snelle response

Een van de sokken had een productiefoutje. Mailtje gestuurd en direct antwoord gekregen. Dezelfde dag nog zijn nieuwe sokken verstuurd!

De maillot is nooit aangekomen. Echter dit is heel netjes opgelost. Ik zou nogmaals zaken doen met dit bedrijf.

My favourite online store for beenmode

Quality of products is always as expected, excellent service and fast delivery

Vriendelijk en snel opgestuurd

Sokkenliefde op het eerste gezicht!

Mijn voeten hebben zich nog nooit zo gelukkig gevoeld! De sokken van Beenmode.nl zijn niet alleen prachtig, maar ook zo comfortabel dat ik ze bijna niet meer uit wil trekken! Tot de volgende keer!

Geweldige panty

Panty is goed stevig. Minder snel haakjes dan andere panty’s. Net als andere panty’s een maat groter besteld dan normale maat. Past perfect. Stevige tailleband, maar niet knellend.

Meestal tevreden, nu helaas niet

Ik heb footies van Falke besteld. Altijd sokken van Falke en omdat ik daar tevreden over ben, voor hun footies gegaan. Helaas zonde van het geld. Binnen 1 minuut glijden ze van je voeten.

Meerdere malen hier besteld. Super snelle service. Binnen 2 dagen heb je het artikel binnen en de mensen zijn super vriendelijk.

Er ging wat mis met de bezorging maar goed opgelost.

Er ging wat mis met de bezorging maar goed opgelost. Het is fijn dat je iemand kunt bellen en ook aan de telefoon krijgt.

Hele fijne aankoop gedaan

Makkelijk online! snelle afhandeling en bezorging

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB