Pluspunten

Perfect!

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

nice range of tights, fast service and delivery.

Pluspunten

Geweldige service, ik was niet zeker over de maat die ik moest bestellen en de dame die ik aan de telefoon kreeg is voor mij de slofjes zelf gaan opmeten. Zo'n persoonlijke service, waar kom je dit nog tegen. En dan ook nog perfect ingepakt met een handgeschreven persoonlijk briefje. Ook de website is zeer duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, dat is zeer zeker ook een pluspunt.

Pluspunten

Ruime keuzes en snelle levering, een aanrader!

Pluspunten

Een super snelle levering.Echt TOP!!!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snelle levertijd.

Pluspunten

Goed materiaal Gratis verzenden

Retourneren: betalen toch nog 2,92 euro bij dezen

Pluspunten

Snelle levering, prachtig verpakt en een leuke persoonlijke tint!

Ga zo door!

Pluspunten

aflevering was prima, en het product bevalt goed.

Pluspunten

Beste lezer, prima kwaliteit, snelle levering en ik vond het persoonlijk geschreven bedank briefje , zeer attent. vr.gr Am Tielen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering 1x niet ontvangen maar stond wel bij postnl dat het bezorgd was toen hebben wij gebeld naar beende en kreeg de zelfde dag nog het pakketje opnieuw aan geboden SUPER BEDANKT.

Heb ik eigelijk niet

Pluspunten

Snelle levering. Ruime keuze. Mooi verpakt, je kunt het zo doorgeven als cadeau!

Pluspunten

Snelle levering. Snelle en adequate reactie bij vragen aan de klantenservice

Automatische Attendering als een uitverkocht product weer leverbaar is. Nu mail ik dan de klantenservice. Die sturen mij snel bericht. Dit werkt, maar het kan makkelijker.

Pluspunten

Snelle reactie op een vraag en persoonlijke aandacht aan het product bij verzending. Het was echt een cadeautje voor mezelf.

Nog niet tegengekomen

Pluspunten

duidelijke website, redelijke prijzen, keurig verpakte produkten met een persoonlijk geschreven kaartje bijgesloten.

weet ik niet.

Pluspunten

Goede communicatie over levering. Nabellen bij leveringsproblemen. Alle bestelde producten ondanks niet op voorraad binnen drie weken geleverd. Persoonlijke insteek medewerkers. beschikbaarheid diverse merken grote maten.

Beschikbaarheid (voorraad) van producten op de website vermelden (bijvoorbeeld levertijd, als een product niet op voorraad is); Vragen of een zending in één levering moet komen (=afh. van het laatst beschikbare product) of op verschillende momenten, zodra één van de producten op voorraad is. in grotere maten meer kleuren leveren. Functie van de website: vergelijken van panty's van verschillende merken mogelijk maken.

Pluspunten

Uitgebreide keuze, makkelijk bestellen en betalen en snelle levering. Ik weet jullie in de toekomst weer te vinden!

Er was bij mijn zoektocht vrij veel uitverkocht (donkerblauwe en rode panty). Oa van Oroblu. Dat vond ik jammer. Gelukkig wel genoeg keuze en wat anders gevonden

Pluspunten

goed en vriendelijk contact en snelle levering.

Kan geen verbeter punten noemen

Pluspunten

Mijn bestelling kwam op tijd aan, was goed verpakt, en kwam met een persoonlijk, hand geschreven kaartje. Super! Ik heb de sokken nu één keer aangehad; ze zaten fijn, knelden niet en zakten niet af, en lijken van goede kwaliteit te zijn.

Ik heb geen slechte punten opgemerkt.

Pluspunten

snelle en efficiente verwerking Wat een vriendelijkheid en persoonlijke touch!

Pluspunten

past uitstekend prima snelle service uitgebreid assortiment

nvt

16 Driehoeven