Pluspunten

Mooie duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering. Heel erg leuk dat er een kaart met een persoonlijke tekst bijgevoegd was.

Pluspunten

Mooi assortiment en snelle verzorgde levering. Nog nooit een order verkeerd gegaan, altijd alles tip top voor mekaar. Fijne site, navigeert heel prettig. Een feestje om het pakket te ontvangen en uit te pakken. Leuk die persoonlijke kaartjes erbij, heel bijzonder! Mooi dat oranje papier om de produkten, ziet heel luxe uit.

Jammer dat je winkelmandje snel weer leeg is, als je de Ipad even neerlegd of dichtklapt. Zou fijn zijn als je winkelmandje gevuld blijft, als je eventjes iets anders tussendoor moet doen. Bij sommige sites blijft het winkelmandje wel gevuld, en dat is toch wel handig....bv bij parfumerie Douglas, Wehkamp en Bonaparte

Pluspunten

Correcte, persoonlijke en prettige service.

Pluspunten

Mooi verpakt, Groot assortiment, Persoonlijk kaartje bij bestelling.Snelle levering.

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij het pakje. Heel snelle aflevering na bestelling.

Pluspunten

Duidelijk site, update bestelling via mail. Persoonlijk. Keurig verpakt. Als klant voelde ik mij echt koning.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over beenmode.nl! Duidelijke website, snelle bezorging en zeer persoonlijke service (met een handgeschreven bedankbriefje bij mijn bestelling). Ik bestel hier volgende keer zeker weer mijn panty's.

Pluspunten

Persoonlijk briefje is top!

Pluspunten

Alleen maar positief, groot assortiment, snel bezorgd en goed verpakt

Geen verbeter punten

Pluspunten

levertijd snel, zoals op website aangegeven

Pluspunten

goed overzichtelijk en ruime keus

geen

Pluspunten

Snelle service en bestelling smaakvol verpakt. Was leuk om te ontvangen op die manier.

Geen. Ga vooral zo door.

Pluspunten

Alles loopt gestoomlijnd!

Pluspunten

Quick service and top quality products. Love the small handwritten note in every package.

Pluspunten

Mooie kwaliteit beenmode. Snelle levering. Kaartje met persoonlijke tekst en ondertekening.

Pluspunten

Snelle levering, altijd een persoonlijk kaartje bij de zending, mooi verpakt.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteitsprodukten, zeer vriendelijk bij vragen, zelfs persoonlijk berichtje bij het pakket gevoegd ...

Pluspunten

Pluspunten

goedwerkende site, persoonlijk kaartje bij verzending, breed assortiment

meer goedkopere merken bijv golden lady. complete range van merken aanbieden door bijv via inschrijving.

Pluspunten

Levering ziet er keurig verzorgd uit.

Vond de sokken wel prijzig, misschien mede door de keurige verzorging en bijgevoegd kaartje´, dat moet tenslotte allemaal betaald worden.

Pluspunten

Assortiment en snelheid leveren

Pluspunten

Erg behulpzaam, ik heb gebeld met een aantal vragen en de dame nam alle tijd om te helpen.

Ik begrijp de noodzaak voor hygiene maar het zou fijn zijn als de maillots/panties gepast konden worden. Ik bestelde verschillende maillots van één soort en maat, en als ik er eentje van zou kunnen passen weet ik meteen dat de rest ook OK is.

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis. En ik was op zoek naar een roze maillot, ik kon die nergens vinden in de winkels. Even gegoogeld en ik kwam op beenmode terecht. Daar vond ik wat ik zocht en ook nog van goede kwaliteit en betaalbaar.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB