3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

De kleuren beter doen uitkomen op de site. Ik dacht dat ik rode maillots had gekocht, maar ze waren roze. Jammer.

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke aandacht voor de bestelling dmv het bijgevoegde kaartje! Een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn goed verpakt en van goede kwaliteit

Pluspunten

Keurig netjes verzorgd , daar mogen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen! Daarnaast ook nog een handgeschreven kaartje, heel persoonlijk! Petje af

Pluspunten

snelle levering, zorgvuldig ingepakt, ruime keus

supertevreden dus geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie collectie, duidelijke website, snelle verzending. Maar het allerleukst vind ik de persoonlijke boodschap die altijd in het prachtig verpakte pakketje zit!

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd! Netjes verzorgd! Ingepakt + persoonlijk briefje Bijkomend voordeel: Prijs van de panty was goedkoper dan in de winkel waar ik hem gezien had. Deze winkel had mijn maat niet, zo kwam ik via Google bij Beenmode.nl die mijn maat wel op voorraad had.

Het is dat ik deze panty in het echt gezien had, op basis van jullie afbeelding had ik hem niet gekocht.

Pluspunten

Snelle verzending, past door de brievenbus.

Geen.

Pluspunten

Altijd keurige levering. Mooi assortiment en zeer overzichtelijke website

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit (zoals altijd), zeer snelle levering en de baste packaging! Heel leuk om te ontvangen.

geen

Pluspunten

Snelle verzending, snelle response op mail, leuk handgeschreven briefje bij levering, leuk ingepakt

Pluspunten

vlotte service, goederen in goede staat ontvangen

Pluspunten

Persoonlijk contact

Meer op voorraad hebben

Pluspunten

Vlot, correct, persoonlijk vriendelijk.

Vriendelijkheid en betrokkenheid voortzetten.

Pluspunten

snel, goede klanten service, mooie producten!

Pluspunten

- Groot assortiment - Persoonlijke benadering - Snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website. Mooie merken en de Oroblu Different panty's die ik in verschillende kleuren en diktes bestel zijn altijd op voorraad. Snelle levering en iedere keer een leuk, handgeschreven bedankje bijgevoegd. Dat voegt een persoonlijke touch toe aan het online shoppen, top!

Tip: een constructie voor de frequent buyers om bijvoorbeeld punten te sparen :)

Pluspunten

Prima en snelle service. Het handgeschreven briefje wat bij je bestelling zit vind ik ook altijd zo leuk!!

Pluspunten

producten altijd op voorraad, snelle en nette levering.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, goed aanbod

Pluspunten

De afhandeling is uiterst correct. De verpakking zeer mooi. Een handgeschreven kaartje waarop dank staat voor de bestelling. Een artikel was niet leverbaar, netjes de melding dat deze nageleverd wordt. Ook hier weer netjes bericht mbt de voortgang.

Totaal niet! Alles wat met beenmode te maken heeft zal ik hier proberen te bestellen.

Pluspunten

snel ontvangen ,heel netjes ingepakt , mooi verzorgd. TOP. Beter kan t eigenlijk niet meer.

Pluspunten

Fantastisch dat persoonlijke kaartje!!! En wat mooi ingepakt! Echt ontzettend leuk en luxe! En gelijk de volgende dag ontvangen, das ook fijn.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB