Pluspunten

Prima service, mooie en duidelijke website, eenvoudige bestelling en geen verzendkosten

Pluspunten

accuraat en snel in de behandeling van orders.Prima

Pluspunten

Snelle verzending. Keurig verpakt. Mooie artikelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mega uitgebreid assortiment, mooi verpakt en voorzien van een persoonlijke noot bij verzending. Betrouwbaar!

Retouren waar je €6,95 verzendkosten zelf moet betalen vind ik niet passen in het tijdsbeeld. Dat is echt jammer!!

Pluspunten

Personal touch and care Quick delivery High quality goods Great service -- option for exchange and change of mind

Lower prices -- some things can be expensive

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Keuze in neutrale verpakking

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

We kregen de dag na de bestelling een mooi verzorgd pakketje met een handgeschreven kaartje binnen. Het voelde bijna als een kadootje. Ook de webshop is goed verzorgd. Genoeg informatie.

Pluspunten

Prachtig ingepakt en op tijd verzonden

Nog meer puur wollen en duurzame items

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Goed assortiment.

Pluspunten

Leuke panties, snelle verzending, mooi verpakt.

Niet goedkoop!

Pluspunten

Grote sortering, snelle levering en altijd een persoonnlijke noot erbij.

Pluspunten

Snel, klantgericht, persoonlijk handgeschreven briefje, soms gratis cadeaubon.

Pluspunten

Heel snel

Alleen het bedrag vinden we vrij hoog om porto kosten te besparen

Pluspunten

Snelle levering. Goed product. Vriendelijke service.

Pluspunten

zeer secuur met verpakking en verzending , een zeer goede service,en een prima kwaliteit van de bestelde panty,s ,dit is voor mij een zeer goed en klantvriendelijk bedrijf en zou hier altijd weer willen bestellen als ik wat nodig zou hebben ,voor mij een 10+ waard

geen kunnen ontdekken

Pluspunten

Snelle levering, verzorgd verpakt, persoonlijke notitie bij de bestelling (leuk!), helemaal top!

Pluspunten

Snelle en correcte service met persoonlijke boodschap en ook nog eens verpakt als ern kado maakt het een fantastische beleving om sokken te kopen ;)

Nvt

Pluspunten

snelle levering merendeel op voorraad goede website

sokken verkopen: falke running, kleur beige. Die bestel ik nu bij andere sokken website.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, snelle afwikkeling van mijn vragen met de klantenservice.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tot nog toe,aangezien ik afgelopen week voor het eerst besteld heb bij deze webshop vond ik het persoonlijke bericht op het meegezonden kaartje,erg persoonlijk en prettig. Voor de rest hebben ze een omvangrijk aantal aan beenmode artikelen. Voor de rest kan ik nog geen goede onderbouwde criteria vinden of geven,maar wellicht in de toekomst :-) En/maar vermoed wel dat er een hééél leuk team bij Beenmode zit die hopelijk een goede productkennis hebben als ze mede inzicht hebben op de specifieke wensen van de klant.

Zou het erg op prijs stellen als ik van de steunpanty's waar ik belangstelling in heb,en aangegeven welke,krijg te horen hoeveel kwikdruk(Mmhg) deze hebben. Ik verwacht niet dat ze dezelfde service zullen geven als bij Eleganties,n.l. een paar paspanty's/kousen erbij doen om te testen of de maat goed is. Zit nu namelijk met één paar steunpanty's die net te klein zijn. Ik hoop zodra men van mij weet hoeveel kwikdruk mij voorgeschreven is,dat men voor mij de meest geschikste steunpanty's weten te vinden. Weet inmiddels dat een goed paar steunpanty's net zo functioneel zijn als de aangemeten steunkousen,maar wel meer draagcomfort bieden als de aangemeten kousen.

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snel verstuurd, netjes verpakt, leuk persoonlijk briefje er bij, duidelijke website.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB