Laden reviews...
704 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Según las reseñas, los clientes destacan principalmente la rapidez de la entrega y la atención del servicio al cliente. La calidad de los productos y su embalaje suelen recibir elogios. El sitio web es claro y fácil de usar, con una selección amplia. En general, la experiencia de compra es positiva y el soporte es confiable.
Mijn bestelling was uitverkocht, maar ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Mevrouw was erg vriendelijk, dus alles is netjes opgelost.
11 August 2024
Monique
Venlo
Dit is precies wat ik wilde ontvangen! Een maand groter van hetzelfde blousje wat ik al op Terschelling heb gekocht!
7 August 2024
Bertruud
Bennekom
Hier vind ik de artikelen die ik nergens anders kan aanschaffen.
6 August 2024
Anne
Rotterdam
Mijn bestelde legging en anti slip sokken werden snel bezorgd. Mooie producten!
Diana
Hoogezand
Snelle service. Besteld en de volgende dag werd het netje geleverd. Fijne schoenen.
Anneke
Hoofddorp
fijne broekjes
Renate
Den Bosch
Snelle en nette levering
Mariette
Oudkarspel
Ik had een klacht. Deze klacht is zeer goed opgepakt door diverse medewerkers. De klacht is zeer goed afgehandeld. De service is echt perfect!
2 August 2024
Janine Goertz
Montfort
Leveringen gaan snel, meestal de volgende dag al in huis. En ook voor advies is Beenmode goed en snel ze per mail bereikbaar. Fijne ervaring!
Angela Willemsen
Ede
Keurig netjes verpakt, een kaartje erbij met een handgeschreven persoonlijk berichtje en op tijd en perfect geleverd. Dus voor mij kan het niet beter!
Mathilde Mollink
Tubbergen
Panty’s niet meer verkrijgbaar. Kreeg hulp bij het zoeken naar vervanging.
Janny
Dirksland
Groot assortiment aan beenmode. Na bestelling zeer snelle levering en met zorg verpakt.
Annick
Rotterdam
Veel keuze op de webshop. De door mij bestelde panty’s zijn heel mooi, snel geleverd en zelfs met een handgeschreven kaartje erbij! Het zijn mooie zomerpanty’s voor de bruiloft van mijn dochter in september.
Joke
Tynaarlo
Ik ontving snel de bestelling met een vriendelijk kaartje erbij. De compressie kousen bevallen goed. Jammer dat zo’n mini pakje in flinke ‘brievenbus doos’ kwam terwijl het ook in en enveloppe had gekunt.
Dory Worseling Daane
Heemstede
Ruime keus op de site. Snelle bezorging.Zorgvuldig verpakt,met een persoonlijke noot dmv toegevoegd kaartje met handgeschreven tekst. Ben inmiddels vaste klant.
Yvette Redeker
Wateringen
Ik wist niet welke maat het beste paste voor mijn relatief lange benen t.o.v mijn bovenlichaam. Ze hebben goed advies gegeven over holdups van Falke. Ik had in het verleden ook holdups, maar die zakte mij steeds af. Dus besloot ik om iets meer uit te geven . De kousen zitten heerlijk! Bedankt!
31 July 2024
Lilian
Maastricht
Niets op aan te merken. Bedankt voor het kaartje.
Ien Doddema
Helmond
Mijn pakketje moest retour. Heb geen printer. Na telefonisch contact werd er een retourbiljet via de mail opgestuurd zodat het retourneren geen probleem werd.
N.G. Moens-Kop
Heeg
Regelmatige koper, fijn retourbeleid. Verzenden met post nl.
Daan
Van der Geest
Veel keuze en netjes bezorgd
29 July 2024
Reina
Meppel
Snelle levering, mooie producten, goede service en ook vriendelijk. Wat wil je nog meer!
Brigitte Wolters
Noordwijk ZH Nederland
Dedoor mij bestelde kniekousen passen perfect en waren er inderdaad de volgende dag!
Heijser
Nieuwveen
Goede website, alles gemakkelijk te vinden. Bestelling wordt niet in een grotere verpakking geleverd dan nodig en kon daardoor in de brievenbus. Snelle levering.
Marianne
Amstelveen
De kniekousen zijn echt fantastisch, draag ze met veel plezier.
27 July 2024
Esther
Voorschoten
Fijn pantykousjes die net even iets aparts hebben. Ze konden niet in een keer de hele bestelling leveren, maar hebben het product kosteloos nagezonden op een later moment.
25 July 2024
Marloes