Fijne website, goede service, snelle bezorging.

Heel tevreden, producten die niet op voorraad zijn, worden altijd netjes nagestuurd. Goede keuze van producten. Ik kom hier altijd terug.

Zou de volgende dag geleverd worden. Kwam 3 dagen later

Panty is goed netjes verpakt. Met leuk persoonlijk kaartje er bij. Kwam alleen te laat binnen.

Verrassend

Door een persoonlijk kaartje onderscheidt beenmode.NL zich. Keurig op tijd en netjes verpakt. Het was een feestje om sokpantoffels te ontvangen.

Mooie artikelen

Ik had kousen besteld niet niet op voorraad waren maar werden netjes nabezorgd Netjes verpakt Keurige service

Mooie uitgebreide collectie

Goede variatie in producten. Ook als er iets nét niet helemaal goed is gegaan lossen ze het meteen op. Super service!

Heb Adrian 20 den panty's gekocht zit als gegoten echt een aanrader weet nu waar ik ze voortaan bestel hier dus.

Prima levering en product!

Zeer positief

Mooie producten, met een persoonlijke tekst. Heel slim van beenmode.nl

Snelle levering met persoonlijk tintje

Onze besteling werd snel geleverd, met ook nog een handgeschreven kaartje erbij. Maakt het uitpakken toch extra leuk!

snel en efficiënt

Bestelling was goed verpakt met een persoonlijke noot - sokken precies zoals beloofd.

Snelle, nette service

slecht

De Bonnie Doon pure cotton socks die ik besteld heb waren veel te dun. Ik verwachtte dezelfde kwaliteit sokken die ik van Bonnie Doon in 2018 had besteld.

Kwaliteit

Vooral het handgeschreven kaartje met persoonlijke tekst zie ik als iets super moois! Mooi folie om de sokjes en de sokjes zijn van goeie kwaliteit

Alles naar wens

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Erg tevreden!

ik ben heel tevreden

Vlotte levering en voordelig

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Een correcte afwikkeling.

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Supersnelle levering en hele mooie panty

Ik heb al meerdere malen iets besteld bij Beenmode.nl en ben iedere keer zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Eén dag later geleverd dan gebruikelijk, met excuses van Postnl ;-). Verzending was wel op tijd gedaan. Paste door de brievenbus en hoefde er niet voor thuis te blijven. Altijd een geschreven kaartje erbij en een best wel mooie factuur.

goede kwaliteit en service!

goede ervaring

Snel

Prima service en voldeed aan alle verwachtingen! Voor herhaling vatbaar. Aanrader maar wat zeker opviel handgeschreven bedankt briefje. Wat leuk.

Het product werd snel geleverd, goed verpakt en met een handgeschreven kaartje erbij.

Te lang wachten op je bestelling

Raad niemand aan hier te Kopen. Ik moest 3 weken wachten Op mijn bestelling. Jammer dat het er dan niet bijstaat als Ik mijn bestelling doe

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB