Ik bestel vaak op beenmode.nl. De artikelen worden altijd snel en volledig geleverd. Met een handgeschreven kaartje erbij. Heel sympathiek. Daarnaast biedt beenmode.nl een hele ruime keuze voor redelijke prijzen. De beschrijvingen op de website zijn ook goed.
netjes ingepakt
Snelle bezorging mooi verpakt
Prima service, snelle bevestiging en snel bezorgd, alleen de panty zelf (van het zelfde merk en dezelfde maat) is helaas veranderd..
De levering kwam heel vlug. Alleen pasten de maillotjes die ik voor onze dochters in hun eigen maten had gekocht bijna allemaal niet - te groot...
Beste Gertrude, Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Wij hopen dat de nieuwe maillots naar wens zijn en uw dochters en veel draagplezier van zullen hebben. Hopelijk hebben wij het naar uw tevredenheid opgelost. Hartelijke groet, Team Beenmode
Mijn ervaring met Beenmode is in een woord “PERFECT”!
Ik had een vraag over de kleur van een panty; ik ben binnen korte tijd heel goed geholpen! Al vaak besteld en bedrijf is een blijvertje!
Vlotte en keurige afhandeling van mijn klacht!
Revue originale
vlotte bezorging. maar ik had een kortingscode die ik nergens in kon vullen op mijn bestelformulier !
Fijne website en vlotte levering
Nog geen 30 min had ik panty sokken aan dacht wat duurdere te kopen nou meteen ladder erin. Niet waard.
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw review! We vinden het jammer dat we niet eerder met u in contact konden komen. Panty's blijven inderdaad een kwetsbaar product, maar we doen ons best om altijd een oplossing voor onze klanten te vinden. We hopen dat u inmiddels tevreden bent en dat u veel plezier heeft van uw panty's! Met vriendelijke groet, Adrienne Beenmode Klantenservice
Komen na wat ze beloven
Snelle service,netjes verpakt,prima producten en grote keus.
De kwaliteit van de panty’s is top; ik heb nog nooit zo lang met panty’s gedaan. De bestelling wordt snel verstuurd en is mooi verpakt; je voelt je bijna jarig als je het uitpakt.
Snelle zending Snelle oplossing bij een fout mijnerzijds Prima
Zeer snelle service, goede verzending en bijzonder klantgericht!
Heel aparte kousen / panty’s. Zie je bijna niet in een kousenwinkel, als die eigenlijk nog bestaan. Snelle levering.
Overzichtelijke website waarin je door de uitgebreide filtermogelijkheden makkelijk de artikelen kunt vinden die je zoekt. Daarna ook nog eens snelle levering.
Ontevreden want hetgeen ik had besteld wenste ik op kerstavond, 24-12-2019, al te hebben ontvangen en het is nu 29-12-2019 en heb nog niets ontvangen!
Beste Gonny, Fijn dat u de moeite neemt om een review te plaatsen. We hebben geprobeerd contact met u te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Wij zijn dit direct nagegaan en zagen via Post.NL dat uw pakket inderdaad langer onderweg is geweest dan normaal. Dit komt gelukkig weinig voor, maar neemt niet weg dat wij dit net zo vervelend vinden. Mocht dit ooit eens voor komen, neem altijd contact met ons op, we helpen u graag verder. Gelukkig heeft u daarnaast mogen ervaren dat wij er alles aan doen om onze klanten naar 110% tevredenheid te willen helpen. Hartelijke groet, Team Beenmode
Ik was op zoek naar basic sokken van Doney Boon en kwam op deze site! Leuke aanbieding deed mij besluiten niet verder te zoeken! Dank voor de goede service!
Goede website en breed assortiment. Zeer netjes verpakt. Had mijn bestelling op een zaterdag geplaatst en binnen een uur bericht ontvangen dat bestelling verzonden was en wat voor een soort zending het was. In mijn geval een brievenbus zending met track & trace code. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. En zal zeker weer hier bestellen. Ga zo door met jullie fantastische service.
Mooi en zorgvuldig verpakt.
Op kerst avond besteld, direct de zaterdag erna geleverd. Keurig verpakt, in een handig brievenbus doosje. En het allerleukste een persoonlijke kerstgroet van Leontine er bij!
Veel keus
Moeiteloos geholpen en perfect en uiterst correct gereageerd op een klacht. Zeker een aanbeveling.
Revue originale
Van de 3 stuks, was 1 paar dat uitzag alsof het al gedragen was, zat een gaatje in, kleine grijze haartjes en zwarte strepen. Nog vergeleken met een ander paar, maar dat had dit niet. Ging om wolford, dus niet de goedkoopste
Zeer attente opvolging n.av. een negatieve review
Revue originale
Tot nu toe kan ik nog niets zeggen het pakket is nog steeds bijgetankt sorteercentrum ondanks dat het dinsdag 24 december geleverd zou worden.
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.