Vriendelijk en professioneel

GEWELDIG

Uitstekend en snel

Besteld goed op de hoogte gehouden en snel geleverd.

Prima product. Snelle levering . Handgeschreven briefje er bij, zeer attent

De website is heel duidelijk

Betrouwbaar

Ik kocht online de Falke 30 dinier legging kleur nude. Het betrof een van de laatsten. Het werd keurig per mail mede gedeeld dat het een nalevering ging worden. Het duurde best lang maar ik belde nog even met het telefoonnummer om te vragen of ik het binnenkort tegemoed kon zien wat het geval was. Ik kan zeggen het wachten is beloond! Fijne service als je moet wachten kan je ervan uit gaan dat het hoe dan ook komt of je krijgt in een uiterste geval het bestede bedrag terug. Ik ben tevreden!

Fijne panty’s en een snelle levering.

Zeer klantgericht en behulpzaam

Ik had een probleem met de maat van aangekochte pantoffels, zelf 2 x ruilen was geen enkel probleem. Prima opgelost.

Service met een persoonlijke benadering

Mooi pakketje

super !

Goede website met service en ruime keuze !

Snel en netjes bestelling geleverd

Bestelling snel en netjes geleverd

Tevreden met de afhandeling van mijn klacht! Super opgelost.

Zeer mooie paul smith kousen

Zeer duidelijke site , snelle verzending mooi verpakt

Snel en alles naar wens!

Ik heb mijn bestelling bij Beenmode vlot ontvangen. Eén item is later nagezonden. Heel correct afgehandeld. Alles wat ik besteld had was van een goede kwaliteit. Bedankt!

Alles voorradig, en snel binnen

Wat ik wilde hebben was op voorraad. Besteld, en de volgende dag in de brievenbus. Fantastisch!

Zeer goede communicatie en pakketjes zien eruit als een cadeautje

Fijn om bij jullie te bestellen!

Mijn bestelling was een deellevering, de 2e levering was! snel besteld! Vind de communicatie goed!

Zeer gemakkelijke site met veel keuze en supersnel geleverd met een persoonlijk kaartje.

Al jaren draag ik bahner panty’s En ben er tevreden over Goede kwaliteit en comfort Worden meteen per post door de brieven Bus gestuurd

Gewoon goed

Keurige levering met een leuk handgeschreven kaartje erbij

Verkeerde maar besteld door mijzelf en keurig opgelost

top

goede panty, en goede service

Prima op tijd!

Het was goed verpakt, waardoor mijn bestelling prima door de brievenbus kon. Ik ontving de twee panties inderdaad binnen één werkdag. Ik schrok wel, ik dacht dat de panty minder grofmazig zou zijn, toen ik die voor het eerst deze zwarte netpanty met verticale lijnen over het been op de foto zag in de Vogue. Toch meteen de panty gepast, hij zit heel mooi en ziet er geweldig uit. Bedankt!

Ik kan altijd op u rekenen!!Vooral bedankt

Leontinte !!! Hartelijke groeten Marjan Paternotte Drachten

prima!

Snelle reactie als ik vragen heb en ik vond precies wat ik zocht, snelle levering ook.

Zeker de moeite waard om te delen

Grote keuze, snelle levering, drempellaag.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB