Grote keuze, snelle levering, drempellaag.
Beste Alex, Dank voor de mooie woorden. Het is prettig te horen dat het assortiment, de snelheid en toegankelijkheid goed worden gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Netjes verzorgd, snelle levering!
Beste Marianne, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat alles netjes verzorgd en snel geleverd is. We hopen dat de producten goed bevallen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Vlotte reacties, zeer klantgericht
Beste Elise, Bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat het contact als klantgericht en vlot is ervaren. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering, fijne communicatie.
Beste Julia, Dank voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat de levering snel verliep en het contact prettig was. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Netjes verpakt, snelle levering en persoonlijk kaartje erbij.
Beste Jessica, Wat leuk dat de bestelling in de smaak viel en het kaartje is opgemerkt. Bedankt voor de fijne review. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering, keurig verpakt
Beste Marko, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is geleverd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Pantoffels die ik zocht overal uitverkocht. Hier gevonden met een leuke kortingscode.
Beste Inge, Wat goed dat de juiste pantoffels gevonden zijn. Bedankt voor de bestelling en de fijne review. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik was super blij toen ik hem aan had. Eindelijk gevonden wat ik zocht.
Beste Latifa, Dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het product precies was wat er gezocht werd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mijn bestelling ( 5 zwarte panties 20 denier) kwam erg snel en het is erg netjes ingepakt. Leuk dat ik er een persoonlijk kaartje bij krijg en kleine blaadjes!
Beste Elly, Bedankt voor de lieve review. Leuk dat de verpakking en het kaartje zo gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Heel prettig hoe direct en snel (en met humor ;)) gereageerd werd. Goed geholpen, fijne prettige service! /
Beste Inge, Wat fijn dat de vraag snel en prettig kon worden beantwoord. Bedankt voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik had een bestelling eind van de middag geplaatst en de volgende dag had ik het in huis. Ook al was het geen grote bestelling, toch zat er een persoonlijk bedankkaartje bij en een notitieblokje. Daarnaast was het bestelde zorgvuldig ingepakt. De levering was zeer snel. Kortom, een erg tevreden klant.
Beste Ellen, Dank voor deze uitgebreide en positieve beoordeling. We vinden het belangrijk om ook bij kleine bestellingen een persoonlijke touch mee te geven. Fijn dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Vind de panty’s van Oroblu mooi en ze zitten erg fijn! En als er geen winkels meer in de buurt zijn die ze verkopen, dan bestel ik ze gewoon online
Beste Gerlinda, Bedankt voor de fijne review. Wat goed om te horen dat de juiste panty’s gemakkelijk zijn gevonden via de webshop, we staan graag voor u klaar:-) Oroblu blijft inderdaad een mooie en betrouwbare keuze bij ons. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Sle hte service en heel lang moeten wachten op mijn wolford panty. 2,5 maanden!!
Beste Georgina, Bedankt voor de review. Er is inmiddels contact geweest over de situatie en het is duidelijk dat dit absoluut niet de gewenste ervaring is. Begrijpelijk dat het lange wachten voor frustratie heeft gezorgd. Hopelijk verloopt een eventuele volgende bestelling naar wens. Daar doen we natuurlijk altijd ons uiterste best voor. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Sokken besteld , geleverd volgens afspraak en op tijd.
Beste Martijn, Bedankt voor de positieve woorden. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
De panty’s die ik kocht, heb ik vaker gekocht en ze zitten fantastisch. De levertijd is ontzettend snel
Beste Marjon, Wat leuk om te horen dat de panty’s zo goed bevallen én dat de levering zo snel was. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Na de bestelling ging alles snel en zorgvuldig. Ook werden de artikelen snel geleverd.
Beste Marlene, Dank voor de mooie beoordeling. Goed om te lezen dat alles snel en zorgvuldig is verlopen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snel geleverd , fijne spullen en werd goed op de hoogte gehouden
Beste Marie-José, Bedankt voor de fijne review. Fijn dat het bestelproces en de communicatie goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prima online assortiment hoewel ik vrijwel alleen DoreDore koop. Altijd goed verzorgde pakketjes. Op tijd en goede service.
Beste H.A., Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden. Fijn dat de bestellingen keer op keer in de smaak vallen. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Prima.
Beste Elly, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat de levering naar wens was. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik geniet van deze website met haar originele en modebewuste aankoopopties,die kwaliteit/prijs verhouding feilloos in balans houden, de verrassing zit em in de verpakking en een persoonlijk geschrevenbedank briefje,dan kan jij bij mij niet meer stuk en heb jij er een klant bij.
Beste Thomas, Wat een leuke en enthousiaste review, dank daarvoor. Geweldig dat het assortiment en de persoonlijke touch zo gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Kwaliteit sokken is naar verwachting. Snelle levering.
Beste J., Fijn om te horen dat zowel de eerste levering als de nalevering soepel is verlopen. Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle bezorging Goed ingepakt Aardige beschreven wenskaart in het pak Kortom: zeer verzorgd en snel geleverd
Beste A.C., Bedankt voor de warme woorden. Fijn dat alles zo netjes en snel is aangekomen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Product snel geleverd. Keurig verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Ik had niet nagedacht over de kleur. Maar je kunt gewoon appen en het probleem wordt opgelost. Snelle reactie en vriendelijke dame.
Beste Sabine, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat het contact soepel verliep en het probleem snel kon worden opgelost. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mooie webshop, goed assortiment en super snelle levering. Echt de volgende dag in huis.
Beste Joke, Dank voor de fijne review. Goed om te horen dat het assortiment en de snelle levering zo gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mijn bestelde product bleek niet de goede maat. Klantenservice was goed bereikbaar en regelde direct ruilproces. Geen kosten voor mij berekend. Nieuwe zending arriveerde snel. Uitstekende dienstverlening. Advies: de vilten pantoffels van Rohde vallen groot uit. Vergeleken met het leren Rohde type moet je 1 maat kleiner nemen.
Beste Adrie, Wat fijn dat het ruilproces naar tevredenheid is verlopen. En bedankt voor het handige maatadvies, daar hebben anderen vast ook iets aan. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.