Pluspunten

Snelle verzending, uitgebreide en mooie collectie. Mijn complimenten voor de snelle levering en de verpakking! Een kado voor jezelf erg leuk!!

geen alles naar

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering waar met zorg aandacht aan is besteed en waarbij je je als klant zeer gewaardeerd voelt. Ik ben zeer tevreden!

Geen!

Pluspunten

Waar vind je dat nog. Snelle levering in combinatie met een handgeschreven sympathieke begeleidingskaart. Mooi verpakt. Boven mijn hoge verwachting. En dat is best zeer goed.

Niets aan veranderen

Pluspunten

Snelle levering Prima en heel erg vriendelijke service van Yvonne!

Pluspunten

Het persoonlijk geschreven welkomst briefje van Yvonne en de correcte afhandeling. Ik zal zeker opnieuw bij u een bestelling doen. M.v.g. Trees.

Pluspunten

Snelle levering Mooi en goed verpakt Persoonlijke aandacht dmv een leuk kaartje

Pluspunten

2 dingen besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt in stevig doosje , inhoud ook nog eens mooi verpakt en een handgeschreven kaartje er bij. Dat is heel persoonlijk, en uitzonderlijk tegenwoordig. Gewoon goede service en zeker ook een rede om vaste klant te worden :) !

Pluspunten

- Goede producten - Persoonlijke benadering - Snelle levering - Mooi verpakt

Pluspunten

Mooi verpakte postzending.

Zo het niet weten!

Pluspunten

alles word keurig en met zorg verpakt en verstuurd goede kwaliteit

Ik koop altijd dezelfde sokken, zonder naden en zonder elastiek in de boorden, maar wat ik erg jammer vind dat ze er alleen in effen kleuren zijn, ik had ze graag in een keer in gekleurd willen hebben of een effen kleur maar dan wat vrolijker dan alleen donker blauw of rood, grijs en beige. bv. rose, lichtblauw, wit of mint groen.

Pluspunten

Snel, accuraat, meedenkend

Pluspunten

Prima, snelle afhandeling, ook bij ruilen!

Pluspunten

Correcte, snelle afhandeling van de bestelling, waarbij de persoonlijke noot erg gewaardeerd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede klantvriendelijkheid

voor afrekening de waarschijnlijke leverdatum aangeven.

Pluspunten

kleuren van panty's zijn moeilijk te beoordelen vanaf de website

Pluspunten

- Zeer snelle levering, ook buiten Nederland - Zeer vriendelijke en persoonlijke service - Ruim aanbod

Pluspunten

Mooie producten omlijst met prima service. En je ziet de passie als je de bestelling opent; elke keer een persoonlijke, handgeschreven boodschap. Ik koop mijn beenmode zelden meer ergens anders.

Vooral zo doorgaan! En een punt van aandacht kan ik alleen bedenken in de naamsbekendheid; ik noem regelmatig jullie website zowel privé als aan mijn klanten. Zelden hoor ik dat ze jullie al kennen.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, komt professioneel over.

geen, ga zo door!

Pluspunten

1. klantvriendelijk 2. heel servicegericht en 3. niets is te veel gevraagd 4. mooie collectie 5. fantastische communicatie

De brievenbus enveloppe is toch echt net iets te groot voor de postbus van mijn flat. Wanner hij erin gaat is hij al beschadigd! En eruit halen gaat sowieso niet en dat moet dan met een 'achterwaartse beweging' terug de brievenbusgleuf uit. Niet handig en de inhoud kan beschadigd worden. Ik betaal liever porto voor een veilig doosje, dan gratis verzending met een risico op schade.

Pluspunten

Een zeer uitgebreide collectie (alles hebben ze bij Beenmode.nl) en een goede service. Als je een vraag hebt, krijg je bij Beenmode.nl een vriendelijke dame aan telefoon die je echt helpt, een geweldige ervaring!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer positief. Klantvriendelijk. Mooie produkten

Pluspunten

Snel, ook nog mooi verpakt

Op een vraag die ik mailde kreeg ik geen antwoord

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB

+31 85 902 8001

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire