2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Tot nog toe,aangezien ik afgelopen week voor het eerst besteld heb bij deze webshop vond ik het persoonlijke bericht op het meegezonden kaartje,erg persoonlijk en prettig.
Voor de rest hebben ze een omvangrijk aantal aan beenmode artikelen.
Voor de rest kan ik nog geen goede onderbouwde criteria vinden of geven,maar wellicht in de toekomst :-)
En/maar vermoed wel dat er een hééél leuk team bij Beenmode zit die hopelijk een goede productkennis hebben als ze mede inzicht hebben op de specifieke wensen van de klant.
VerbeterpuntenZou het erg op prijs stellen als ik van de steunpanty's waar ik belangstelling in heb,en aangegeven welke,krijg te horen hoeveel kwikdruk(Mmhg) deze hebben.
Ik verwacht niet dat ze dezelfde service zullen geven als bij Eleganties,n.l. een paar paspanty's/kousen erbij doen om te testen of de maat goed is.
Zit nu namelijk met één paar steunpanty's die net te klein zijn.
Ik hoop zodra men van mij weet hoeveel kwikdruk mij voorgeschreven is,dat men voor mij de meest geschikste steunpanty's weten te vinden.
Weet inmiddels dat een goed paar steunpanty's net zo functioneel zijn als de aangemeten steunkousen,maar wel meer draagcomfort bieden als de aangemeten kousen.