Pluspunten
Zeer snelle levering en heel netjes met zorg verpakt.
Pluspunten
Totaal 65 punten
Pluspunten
Het met de hand geschreven begeleidend briefje is super!!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, veel keus.
Pluspunten
Goed telefonisch advies!
Pluspunten
Het is gewoon een cadeautje wat je ontvangt in je brievenbus! Een handgeschreven kaartje erbij, dat geeft écht iets extra's. Met zorg word je pakketje ingepakt en verzonden.
Pluspunten
Dat jullie yellow moon sokken verkopen. Eenvoudig besteld en snel in huis. De eerste keer kreeg ik er ook nog een leuk briefje bij met daarop veel draagplezier. Ik ben fan!
Pluspunten
Snelle levering! Zeer leuk!
Pluspunten
*Fijne website, goed overzichtelijk en ruim assortiment. *Snelle levering. *Zeer goed verpakt met zelfs een persoonlijk geschreven kaartje. Kortom een aanrader.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering goede brievenbus verpakking maar ook de kousen zelf zijn nog 'verpakt' in papier met een persoonlijk bedankje ! super ~!
Pluspunten
Persoonlijk, vriendelijk, snel en betrouwbaar, kortom, TOP
Pluspunten
Krijg altijd leuke reacties via een kaartje bij mijn bestelling
VerbeterpuntenVan mij krijgt beenmode .nl 10 punten
Pluspunten
Wat een pracht site! Ben erg prettig te woord gestaan na een vraag over wat sokken. De levering was ook erg snel binnen, jullie hebben er een vast klant bij:)!!
VerbeterpuntenNoppes!!
Pluspunten
Zeer goed geholpen door Adrienne, zij gaf als tip om een been- kleurige panty onder mijn jurk te dragen naar een feest, wat een verschil met of zonder panty, bedankt nog!
Pluspunten
vriendelijk,alert
Verbeterpuntenbezorging traag ontvangen 25.9 13u.
Pluspunten
Beenmode.nl is mijn favoriete website, omdat: - perfecte advisering als je iets wil weten - men heeft echt verstand van zaken - snelle service als je wilt ruilen - Beenmode.nl is de website met DE GROOTSTE COLLECTIE!
VerbeterpuntenGa zo door en ik blijf klant 'for ever'.
Pluspunten
Zeer snel geleverd met superleuk persoonlijk briefje en in een prachtig verzorgd pakje! Boven verwachting
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website, mooi en met zorg ingepakt, vriendelijk en persoonlijk briefje erbij
VerbeterpuntenHelemaal top! Ik heb zelfs al telefonisch een compliment gemaakt!
Pluspunten
Overzichtelijke site, mooie merken, snelle levering.
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire