Pluspunten
Duidelijk, snel, persoonlijk.
Pluspunten
De zeer persoonlijke benadering en erg charmante verpakking zijn echt de puntjes op de 'i'. De enige winkel waar ik via het internet het gevoel bij krijg 'trouw' te willen blijven. Bedankt!
Pluspunten
Ruime keuze, zeer snelle levering, prachtig ingepakt en een aardig persoonlijk geschreven kaartje erbij!
Pluspunten
Persoonlijk geschreven briefje bij de levering, keurig verpakt
Pluspunten
Echt top! Heel snel geholpen (via de mail) en speciaal voor mij een bestelling direct bij de leverancier gedaan. Daarna pakketje binnen een mum van tijd op de deurmat. Echt super!
Pluspunten
Een supersnelle reactie van bevestiging én verzending. Erg prettig, dus prima!
Pluspunten
Erg fijne webshop! Elke keer weer fijn om een leuk verpakt pakketje in de bus te krijgen:)
VerbeterpuntenOphaalpunten PostNL toevoegen zou super zijn.
Pluspunten
Snelle reactie en mooie producten!
Pluspunten
VerbeterpuntenOmruil mogelijkheid indien niet de juiste kleur besteld is.
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenEen eenheidsmaat. Dus alleen schoenmaat.
Pluspunten
Pluspunten
Super snel levering en scherpe geprijsed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wat een super site, bestelling snel en keurig verpakt in de bus gekregen:) Had een leuk pakketje voor het gezin besteld en het is echt als een cadeautje verzorgd, helemaal blij!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooi en netjes verpakt! Goed op de hoogre gehouden wat betreft de status van mijn bestelling. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, en voordeel paste gewoon in de brievenbus, dus hoefde er niet voor thuis te blijven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte sokken, met een leuk persoonlijk kaartje er bij!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
De uitgebreide keuze aan panty"s,e.d.is zeer prettig!
VerbeterpuntenSoms vind ik,dat de kleur anders uitvalt,dan de afbeelding. Maar ook daar is een oplossing voor,je kan t,na tel.contact retourneren,wel zo prettig!
Pluspunten
Ik heb nog nooit een recensie geschreven, maar voor Beenmode.nl maak ik graag een uitzondering. Ik ben namelijk echt ontzettend tevreden. Over de snelle levering, duidelijke mails, het assortiment, maar hetgeen me het meeste blij maakte was de manier van verpakken; stevig, maar ook erg verzorgd en luxe. Met zelfs een handgeschreven kaartje. Kon het maar altijd zo zijn! Ga vooral zo door.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Keurig verpakt en compleet. Uitgebreider product omdat het bestelde product niet op voorraad was. Uitgebreide collectie.
VerbeterpuntenLevertijd klopte niet: er werd aangegeven vóór 17.00 uur besteld morgen in huis. Maar dat werd helaas 2 dagen later zonder dat daar over gecommuniceerd werd.
Beste Steffie, Hartelijk dank voor het bericht en het compliment over onze service, we doen graag ons best! Bestellingen worden normaliter binnen 24 uur geleverd maar zoals u ziet heeft de bestelling vertraging opgelopen bij PostNL. Wij nemen dit verpeterpunt mee en zien u graag terug bij Beenmode.nl. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode.nl
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire