Groot assortiment met duidelijke omschrijving van de producten. Vlotte levering in zorgvuldig ingepakt brievenbuspakketje.

Zeer vriendelijk aan de telefoon

Ze weten heel snel wie ze aan de telefoon hebben. Zijn vriendelijk en niets is teveel moeite. Je mag ook altijd bellen. Kijken wanneer je bestelling eventueel van de fabrikant komt. Als zij het ontvangen hebben verzenden ze het zo snel mogelijk.

Keurig en op tijd

Gewoon goed

Correcte afwikkeling klacht.

Allereerst het allerbelangrijkste.: ik werd serieus genomen. Kosteloos je klacht retour mogen zenden. Gelijk of geen gelijk. Men gaf aan dat de klacht correct was en werd er een nieuw exemplaar toegestuurd. Dat geeft de betrouwbaarheid aan van het bedrijf, lees merk. Chapeau!

Probleem super opgelost

De door mij bestelde panty’s konden op het moment niet geleverd worden.Heb nog een tijde afgewacht in overleg met de klantenservice. Uiteindelijk besloten om een andere panty te bestellen. Per mail steeds de overlegd met de klantenservice gehad en zonder problemen kreeg ik andere panty’s toegestuurd. Ben super tevreden.

Snel, mooi ingepakt en precies wat ik bestelde

perfect: snel bezorgd, attent ingepakt en mooie producten

Goede ervaring.

Ik heb een goede ervaring met 'Beenmode'. Je wordt goed op de hoogte gehouden als er artikelen niet voorradig zijn. Ik kreeg een hele vriendelijke app. De sokken waren er binnen 2 dagen. Op de 3de dag kwam de nalevering al. Ik ben blij met de fijne sokken en met de service. Bedankt.

Snelle levering en altijd een persoonlijk geschreven bedankje. Goede kwaliteit producten.

Uitstekende service!,[

Jkeurig verpakt en snel

Kwaliteit en levering allebei prima

Mooie, stevige maillot die binnen twee dagen werd afgeleverd.

Snelle levering,keurig verpakt

De levering vsn de panty's verloopt elke keer erg snel.en keurig verpakt.

Keurige levering

Dank jullie wel voor de toezending, binnen twee werkdagen in huis, en zo netjes verpakt compliment.

Heel goed verzorgd!

Dat de sokken perfect zijn wist ik al maar de werkwijze van dit bedrijf vind ik bijzonder. Zending keurig verpakt met attent kaartje erbij en een leuk notitieblokje. Hulde!

Snelle en goede service!

Ik ben heel tevreden

Duidelijkheid site en makkelijk te bestellen

Prettige klantenservice en mooie producten.

Klantenservice is klantvriendelijk en denkt goed mee. Producten worden snel verzonden en zijn erg mooi! Top.

Geweldig snelle levering!

Zeer prettig bedrijf met zeer snelle kevering

prachtige collectie, snelle service en een geweldige klantenservice.

Bestellen en volgende dag in de bus

Beenmode levert een mooi product tegen een redelijke prijs en wordt ook snel geleverd

Snelle en prima verzorgde verzending

Voor t eerst 3 producten besteld. Snelle en adequate reactie. Keuze om op voorraad zijnde product direct te ontvangen of iets later tegelijk met de iets later te leveren producten. Goed geregeld. Producten keurig verpakt ontvangen.

Echt geweldig!

Er is echt zorg aan het pakketje is besteed, echt super! Een handgeschreven persoonlijk kaartje doet zoveel meer. Verder ook een snelle en uitstekende service. Top!

Heerlijke sokken van Bonnie Doon

De sokken werden echt supersnel bezorgd door de brievenbus. Heel handig.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com