Echt een aanrader

Super snel de bestelde Falke sokken geleverd

Fantastische service

Duidelijk website. Werd gebeld omdat ik per abuis verschillende maten had besteld. Echt een goede service! Snel geleverd! Super tevreden

Ben zeer tevreden

Pantoffels besteld en binnen gekregen. Helaas was pasten ze niet . Makkelijk retour kunnen doen. Goede communicatie. Weer andere maat besteld , de volgende dag ontvangen. Passen goed

Absoluut goed.

Een goede ervaring met uw site.

Mega snel!

Gisteren voor het eerst hier eens besteld. Binnen no time een mail dat mijn bestelling was verstuurd. Netjes verpakt. Erg blij mee

Snelle &nette aflevering

Zeer tevreden.

Top zaak

Netjes en snel alles bezorgd !

3 maillots besteld. Super kwaliteit, netjes verpakt en een leuke fijne feestdagen kaart erbij. Maakt dat het met gevoel is ingepakt.

Goede website, snelle levering

Na 7 jaar waren ze totaal afgedragen, zelfs met gaten. Maar ja, ze waren vertrouwd, die sloffen. Ze waren in de pubertijd gekomen, meeverhuisd en de hele studententijd hadden ze overleefd. Mijn zoon wilde dus precies dezelfde Giessweinsloffen. Beenmode had ze. Voor een goede prijs.

Goede ervaring. Mijn sokken waren snel geleverd.

Ik heb n mooi badpak gehouden ander retour gestuurd nog geen geld ontvangen dus kan nog niet echt n

Heb n badpak gehouden ander retour gestuurd nog geen retour op m’n bankrekening maar dat zal goed komen .

Prima snelle levering top product

Zoals bovenstaand beschreven

Wel goed,nadeel die leuk zijn wel in de kleine maten verkrijgbaar en kleuren zijn bijv.niet meer verkrijgbaar(wolford) xl of xxl of maten zijn niet meer verkrijgbaar,ach ja

Alles top geregeld

Makkelijk te bestellen. Goed navolgbaar nadat je besteld en betaald hebt Snel geleverd Dus alles top!!

De bestelling ging snel en de levering ook. Heel blij. Mee

Het is wel zo dat de dikte van de Herenpanty niet erg duidelijk is. Dat moet eigenlijk beter voor de rest heb ik niet te klagen. Er zou door mij 'n aanbeveling voor 'n ander kunnen. Maar dat mannen panty's dragen wordt over het algemeen lacherig over gedaan. Het is best behaaglijk maar de man moet hetzelfde doen als de dames. Handschoenen aan anders gaat het fout.

Meer plezier door goede klantenservice

Prachtige panty maar helaas zat er al een naadje in waarschijnlijk door een productiefout. Ik ben gecontacteerd door het bedrijf en zij hebben mij een nieuwe panty aangeboden. Echt heel netjes opgelost zo! Hoop er lang plezier van te hebben

Super snelle service! Vandaag besteld morgen in huis! Heel blij mee….. bedankt!

Geweldig goede service

Buiten de bezorging van PostNL alles in orde.

Snelle correcte levering

Het artikel is erg snel en correct geleverd zelfs tijdens de feestdagen.

Toen ik een verkeerd adres had opgegeven werd er onmiddellijk gereageerd. Heel betrokken, uitstekende service.

Mooie sokken in fantastische kleuren. Ik ben er blij mee.

Supergoede service!

Geweldige producten, duidelijke tekst en afbeeldingen, snelle verzending en ook nog mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Dit keer had ik per ongeluk de verkeerde kleur aangeklikt. Dit werd na een mailtje vrijwel direct gecorrigeerd. Helemaal tevreden!

Mooie panty en snelle bezorging

De fleecepanty ziet er goed uit, past goed en hij was snel bezorgd.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com