Betrouwbaar en snel. Ook leuk is het handgeschreven kaartje dat erbij zit.

Super snel ook bij retour snelle actie door direct andere maat te sturen terwijl ze mijn retourzending nog niet hadden ontvangen top

Altijd goed

Alles is altijd goed en klopt gewoon. Ik heb geen enkele opmerkingen. De service is fantastisch. Wat ik het allermeest waardeer zijn de hand geschreven berichtjes in iedere zending. Dat maakt xe service zoveel persoonlijker.

uitstekend

Gewoon helemaal goed.

Snelle levering.

Prachtige pantoffels die snel geleverd werden. Helaas voor mij had ik ze te groot besteld. Ook het omruilen ging heel snel. Bevestiging van ontvangst en retour geld. Complimenten.

Prachtig assortiment beenmode.

Ruime keuze in beenmode en snel geleverd. Bij elke bestelling een lief bedank kaartje. Heel attent. Dit is mijn favoriete webshop.

Heel goed geholpen en geadviseerd

Goede uitleg en perfecte inschatting van maat. Heel tevreden

Vraag via de chat direct beantwoord. En levering ook de volgende dag. Zoals beloofd.

Geweldige service

Had een verkeerde kleur besteld en het was geen probleem om de nog na te leveren pantykousjes in de kleur zwart te leveren.

Alles prima

Niets op aan te merken een dikke 10

Snel en vlot

Makkelijk besteld, snel geleverd, alles verliep prima.

Ontzettend klantvriendelijk en flexibel

Tot twee keer toe heb ik per ongeluk een verkeerde maat besteld van kindersokjes. Ik kwam daar direct na het plaatsen van de bestelling achter en heb toen gebeld met jullie. Tot twee keer toe werk ik super vriendelijk te woord gestaan en was het geen probleem om de bestelling te wijzigen. Het was binnen no-time gebeurd.

Helemaal tevreden

Snelle levering alles goed

Ik heb Rohde pantoffels gekocht naar volle tevredenheid. De bezorging was snel en het product goed verpakt, ook nog een kleine attentie en een vriendelijk woord in de verpakking , het was goede ervaring om bij Beenmode te bestellen.

Mooie maillot. Precies de goede kleur.

Snelle levering en met aandacht verpakt.

Snel en goede updates

Perfecte service

1 artikel was in mijn maat uitverkocht, na mailcontact andere maat. En daarna snelle levering. Mooie producten. Heel blij mee

Top service!

Een deel van mijn bestelling was niet direct leverbaar. Er werd gelijk via de app contact met mij opgenomen en omdat ik een feestje had dat weekend hebben we direct naar een alternatief gezocht en had ik mijn bestelling op tijd! Top service!

Goede snelle Service. Dankjewel

Snelle service, ondanks webshop een heel persoonlijke touche

Leuke producten en met een persoonlijk bericht wordt je bestelling bezorgd heel vriendelijk en zeer verzorgd. Lijkt me een fijn bedrijf om mee of bij te werken.

Super snelle levering en keurig verpakt!

Hele goede ervaring!

Prachtige producten, persoonlijke service

Ik heb sloffen besteld, ze werden erg snel geleverd, met een handgeschreven persoonlijk kaartje. Die aandacht doet goed. De sloffen zijn prachtig en dragen ook nog eens bij aan de ondersteuning van vrouwen in Nepal. Kortom helemaal top en ik heb de komende winters warme voeten.

Al jaren een prima service, ook bij "klachten"

Koop hier al jaren naar alle tevredenheid mijn panty's en sloffen, bij eventuele "klachten" worden deze snel opgelost. Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snel, keurig verpakt. Belletje als er iets is.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren