Snel en correct!

Fijne service

Fijne goede service

Snelle en nette verzending

Het pakketje ontvangen via brievenbuspost dus was er snel. Hele mooie panty en goede maatvoering.

Uitstekende service

De maillot die ik besteld had, was foutief geweven. De voeten zaten verdraaid en ook was de maillot korter dan gebruikelijk bij een maat M. Een en ander werd serieus opgepakt en niet lang daarna ontving ik een vervangend en correct exemplaar.

Supersnel maar...

Laat mij gewoon een pakketpunt kiezen zonder daar extra geld voor te vragen!

Bij bestellingen, communicatie over niet voorradige artikelen. Advies over vervangende artikelen. Zeer vriendelijk ontspannen contact en snelle levering van vervangende artikelen. Zeer tevreden, zoals al jaren.

Snelle levering, mooie producten. Komen afspraken na.

geweldig

grote sortering en prima en snel bestelling uitgevoerd

eindelijk een perfecte pasform voor klein en flink gezet

pasform en maatvoering klopt en dat is op zich al heel fijn. Daarnaast netjes en snel verzonden. bedankt

Prachtige sokken

Ben tot nu toe vaste gebruiker van dit sokkenmerk. Het nadeel is en blijft dat het eigenlijk een veel te duur product is én blijft blijft!

Bestelling snel en goed verwerkt

Goede en snelle service.

Helemaal tevreden

Bestelling snel ontvangen en helemaal goed.

Ik kon niet direct vinden wat ik zocht, heb gebeld en werd prima geholpen!

Goede producten! Mooie panty’s maar deze keer ging de levering niet goed

De levering is deze keer minder goed gegaan. 4 panty’s in 3 delen verstuurd waarvan de laatste nog niet binnen is!

Perfecte service en kwaliteit

Perfecte service en kwaliteit

Sokken goed ontvangen. Contact is vlot zowel via de telefoon als via de mail. Prima service

goede keus

de sokken zijn lekker warm en niet te dik

Al jaren mijn favorite kniekousen, opnieuw besteld

Ze waren er gewoon nog Exact dezelfde kniekousen Ben er zo blij mee Snelle levering Bijzonder mooi verpakt

Uitstekende service geven ze

Verkeerde kleur gekozen kon gelijk ruilen

Niet bijzonder maar voldoet

Zelf had ik meer service verwacht zoals tijdige verzending (andere pakketten kwamen allemaal vlot aan alleen deze duurde 6 dagen) en inpakservice vooral rond de decemberdagen. Bij opmerkingen aangegeven maar geen reactie op gehad. Verder heb ik wel gekregen wat ik besteld had met een kleine korting dus dat is wel ok.

Snel en goed

De bestelde maillot's zijn de goede maat en de goede kleur zoals op de website beschreven.

Goederen nog niet ontvangen.

Er wordt gebruikt gemaakt van de services van DHL. Dat betekent in het algemeen een flinke vertraging in de levering. Ten opzichte van andere pakketdiensten zijn wij vaker niet thuis, zelfs op de momenten wij wel thuis zijn. Tijd tot notificatie voor ophalen op ophaalpunt duurt langer. Wellicht valt hier iets te verbeteren. Ik kan eigenlijk nog niet een aanbeveling beoordelen, maar daar de optie is of ja of nee, zal ik deze voorlopig op ja zetten.

Snelle levering.

Al jaren correct geholpen

Bestel hier al een aantal jaren. Levering is altijd op tijd en correct. Sinds kort ook de mogelijkheid alles in één levering te krijgen. Bijvoorbeeld, als een artikel niet direct leverbaar is. Scheelt hen verzendkosten en beter voor het milieu voor iedereen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren