Levering sneller dan verwacht.

Altijd goed.

Prachtige sokken ontvangen. Grote en mooie collectie. Verzorgd ingepakt en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Service is goed en de producten zijn zoals beschreven

Mooie duidelijke website en snelle levering

Bestellen via een website en toch een gevoel van persoonlijk contact

vriendelijke afhandeling van een klacht

na niet helemaal tevreden geweest te zijn over een levering, werd de klacht goed behandeld. Ook werd er een vergoeding gegeven ter waarde van het aangeschafte produkt. Veel dank

Na een foutieve bestelling, alsnog goed hersteld.

Goede en snelle levering.

Ben heel tevreden

Het is een fijne webshop En wolford is een fijn merk, het stelt je nooit teleur.

Product is van goede kwaliteit, afbeelding op website goed weergegeven.

Mooi kwaliteit en snelle levering!

Ruime keuze, goede merken, snelle levering.

GEWELDIG

Het is een TOP site! Goede service en komen de afspraken na

Supersnel

Al 3x een bestelling geplaatst bij Beenmode, en alle keren heel snel geleverd. Het is mooi ingepakt, en de 1e keer zat er een mooie kaart bij. Goede service!

Prima correcte snelle behandeling.

Prima behandeling.

fijne webshop

mooie produkten, goede levering

Denken mee.

Snelle verzending, produkt zoals beschreven.

Super product

Lange Levertijd voor een dergelijke kleine bestelling.

Tevreden

Ruim assortiment, zelfs in deze covidperiode. Maattabellen op de site zijn erg handig om de juiste maat uit te zoeken. In mijn geval een stuk groter dan mijn kledingmaat . Eindelijk eens een maillot waarvan het kruis niet na een half uur op de enkels hangt. De Liz van Kunert is echt een aanrader, door het hoge katoengehalte is die lekker warm, zonder te broeien. En voor de kwaliteit redelijk geprijsd. Jammer dat ie niet in nog meer kleuren verkrijgbaar is.

Ruime keus voor volwassene en kind, en vlot thuisbezorgd

Goede en persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over zowel het bestellen als de levering van de producten. Het persoonlijke kaartje bij de levering is verrassend en wordt zeer gewaardeerd.

makkelijk te bestellen, snel geleverd

Keurig, alles op orde. Makkelijke te bestellen en snel geleverd.

heel betrouwbaar

Snelle levering, heel zorgvuldig verpakt waardoor het zonder schade aankomt, daarbij goede kwaliteit van de kousen en sokken die ik besteld heb. En, ik heb jullie site aanbevolen aan mijn jongste dochter.

Uitstekend product en snelle levering

Ik heb twee paar panty’s besteld van Wolford. De kwaliteit van Wolford is mij welbekend. Er was één min-puntje: ik had om een milieu- vriendelijke verpakking gevraagd. En kreeg een grote doos. Had dat te maken met het doosje om de dikkere panty?

Prima website en goede klantenservice

Goede website en service, ik had 3 paar sokjes besteld en 1 paar geleverd gekregen, dit was ook aangegeven bij de bestelling maar was door mij even gemist. Kwam prima in orde!

Super snel bezorgd ! Ben heel tevreden!

I shall be ordering from this website again soon! Excellent service, my uggs arrived literally within 2 days!!

Leveren duurt lang

De levertijd was maar liefst 5 dagen. Onnodig lang lijkt mij in deze tijd

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com