Snelle Service

Ik heb bij beenmode panty’s bestelt, omdat ze altijd heel snel leveren en top producten leveren voor de juiste prijs.

Goed verlopen na wat strubbelingen

Na wachten van meer dan 4 weken en vragen over levering. Bij bestelling werd na een paar dagen medegedeeld dat er 4 weken levertijd op zat. Na de tijd geen levering en geen antwoord. Na wederom vragen wanneer wordt er geleverd. Kreeg ik antwoord niet meer leverbaar en voorstel voor vervanging. Na besluit voor vervanging 4 dagen later geleverd. Zaak afgehandeld.

Veel keuze, ook in mijn grote schoenmaat.

Prima service en snelle levering , bestel al jaren bij beenmode ook afhandeling van een klacht is geen probleem , draag zelf altijd oroblu panty’s echt een aanrader, ben zeer tevreden over beenmode

snelle levering!

Snelle levering . echter onze brievenbus was net te smal. maar geen probleem.

Goed product, snel geleverd

Snelle verzending

Mijn bestelling was met twee dagen in huis. Het persoonlijk kaartje erbij maakte de service compleet.

Tpo

Product ruilen

Vind het wel erg lang duren voor een retour verwerkt is en het te ruilen product opgestuurd word. Afhandeling is verder wel netjes.

Top webshop

Fijne duidelijke webshop, veel keuze, snelle levering

Panty,s nooit ontvangen

tpostnl weet nergens van ra ra heeft Beenmode evt coulance rgeling telefonis slecht te berijken paty,s zijn nu binnen

Super goed en vriendelijk geholpen bij mijn keuze

Zie hierboven

Super tevreden.

Wij zijn echt tevreden, gaan we hier vaker bestellen.

Goede service!

Fijne, vriendelijke medewerkers die zeer behulpzaam waren! Dank voor de goede service!

Snel in huis goede kwaliteit

Mooie maillot van goede kwaliteit en precies de goede kleur . Zit lekker.

Panty's netjes in een mooie doos geleverd

fijn dat jullie me eraan herinnering, snelle levering

goede service

Klantvriendelijk en snel bezorgd

Erg blij met de snelle levering en het product!

Super service

De bestelde kousen waren niet wat ik ervan verwacht had. De klantenservice kon me in eerste instantie niet helpen. Na mijn teleurstelling duidelijk te hebben gemaakt is er contact gemaakt en is het probleem opgelost. Is een heel fijne webwinkel met een goede service, veel keuze en kwaliteit.

Veel keus!

Sokjes besteld voor mijn kleinzoon en voor mij. In een prachtige paarse kleur. Hij is er zo blij mee, dat hij ze het liefst elke dag draagt. Snelle levering en mooie kwaliteit!

De pantoffels netjes op tijd binnen en keurig op maat verpakt

De pantoffels van giesswein zitten als gegoten en lekker warm . En werdt op tijd bezorgd! Ben er blij mee !

Goed en vertrouwd bedrijf !

Correcte snelle bezorging en met zorg ingepakt !

Nagekomen wat beloofd is

Prima pantoffels. Volgende dag geleverd. Maat klopt.

In één woord “super”

Ik heb gebeld voor kleuradvies (op een plaatje ziet het er toch net iets anders uit) en ben zeer vriendelijk geholpen bij mijn keus.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com