Product retour gestuurd.

Goedenavond, Afgelopen woensdag van jullie een pakket ontvangen. Diezelfde dag terug gestuurd omdat het niet lekker zat. Snelle levering! Leuk persoonlijk berichtje erbij. Vrijdag een e-mail van jullie ontvangen dat de retour zending was ontvangen en verwerkt. Tevens dat het geld bedrag was terug gestort. Het is misschien handig dat in de e-mail vermeld wordt dat dit enkele werkdagen in beslag kan nemen. Dit neemt onnodige verwarring weg. Verder prima en snelle service! Met vriendelijke groet, Laura Groot

uitstekend

dank voor de correcte toezending. vooral de persoonlijke "note" is erg gewaardeerd

Super snel en hartelijk

Lief dat er een persoonlijk kaartje bij zat!

Matig

Product valt tegen. Maat klopt echt niet. Jammer ook dat de product informatie in veel taken op de verpakking staat behalve in het Nederlands of Engels. Voor mij niet meer.

Overzichtelijke website, de volgende dag geleverd!

Groot aanbod, overzichtelijke site en snel en heel netjes (mooi verpakt in paper in de doos) geleverd. Voelt persoonlijk door briefje met handgeschreven naam erbij.

Helemaal prima

Ontvangen conform verwachting, producten precies zoals beschreven

ALLES GOED GEREGELD

de levering is vlot en zoals omschreven afgeleverd

De website is te zwaar voor mijn telefoon, dat is jammer. Maar verder heel goede service!

Keurig geregeld, besteld er zeker weer

Heel vlot en keurig afgehandeld

Super snel!

Fijne service over info producten alles netjes verpakt en vriendelijk berichtje erbij maar bovenal supersnelle bezorging

Duidelijke site en nette snelle levering

Ik kon goed vinden wat ik zocht en de spullen kwamen de volgende dag al binnen.

Mijn ervaring met beenmode is heel goed. Mooie producten, snelle service. Producten zijn goed verpakt en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij. Heel mooi. Ik beveel deze aan.

Vlotte afhandeling mooi product vriendelijke service

Goed contact en goede artikelen

Wordt op de hoogte gehouden wanneer een artikel niet leverbaar blijkt, of later komt. Wel jammer dat er -nog- geen optie is om even te willen wachten tot het laatste artikel is aangekomen zodat alles in één keer verstuurd kan worden. Hoewel het logistiek lastig te regelen zal zijn, moest er 3 keer verstuurd worden, dat is wel zonde/verspilling.

Problemen met bestelling werden na telefonisch contact keurig opgelost

Snelle levering en goede verzorging van de verzending.

Snel en goed geleverd. Netjes verpakt en goed verzorgd.

Mooie beenmode van een goed merk

Falke is vertrouwd. Goede kwaliteit. Levering keurigverpakt

Goeie communicatie en ruime keuze, geweldig

Super service

De 2 bestelde maillots werden zeer snel verzonden en waren erg mooi verpakt. Ik was erdoor verrast.

Keurig verpakt en snel bezorgd. Mooie kwaliteit en prachtige kleuren!!

Duidelijke communicatie over een nazending

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit panty’s, levering zou wat sneller mogen.

Altijd goede en snelle service!

Ik bestel al tijden sokken voor mijn kids en ben altijd tevreden met de goede en snelle service!

goede service

snelle levering, helaas niet de kleur zoals afgebeeld op de site. Maar Beenmode.nl nam na een opmerking meteen contact op om het op te lossen. Klasse!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com