mooie producten

Heel veel keuze, snelle verzending en netjes verpakt. Fijne winkelervaring gehad.

Mooie kwaliteit panty’s en snel geleverd.

Prima website om iets te bestellen

Duidelijke website met goede omschrijving van de producten en een snelle levering. Erg tevreden dus! En wat leuk was een kaart met een krabbel erop dat maakt het online shoppen nou nog net iets persoonlijker!

Keurig en snel en zeer klantvriendelijk!

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd, jammer dat de gekozen kleur er niet in de goede maat was

Fijne website, goede service, snelle bezorging.

Heel tevreden, producten die niet op voorraad zijn, worden altijd netjes nagestuurd. Goede keuze van producten. Ik kom hier altijd terug.

Zou de volgende dag geleverd worden. Kwam 3 dagen later

Panty is goed netjes verpakt. Met leuk persoonlijk kaartje er bij. Kwam alleen te laat binnen.

Verrassend

Door een persoonlijk kaartje onderscheidt beenmode.NL zich. Keurig op tijd en netjes verpakt. Het was een feestje om sokpantoffels te ontvangen.

Mooie artikelen

Ik had kousen besteld niet niet op voorraad waren maar werden netjes nabezorgd Netjes verpakt Keurige service

Mooie uitgebreide collectie

Goede variatie in producten. Ook als er iets nét niet helemaal goed is gegaan lossen ze het meteen op. Super service!

Heb Adrian 20 den panty's gekocht zit als gegoten echt een aanrader weet nu waar ik ze voortaan bestel hier dus.

Prima levering en product!

Zeer positief

Mooie producten, met een persoonlijke tekst. Heel slim van beenmode.nl

Snelle levering met persoonlijk tintje

Onze besteling werd snel geleverd, met ook nog een handgeschreven kaartje erbij. Maakt het uitpakken toch extra leuk!

snel en efficiënt

Bestelling was goed verpakt met een persoonlijke noot - sokken precies zoals beloofd.

Snelle, nette service

slecht

De Bonnie Doon pure cotton socks die ik besteld heb waren veel te dun. Ik verwachtte dezelfde kwaliteit sokken die ik van Bonnie Doon in 2018 had besteld.

Kwaliteit

Vooral het handgeschreven kaartje met persoonlijke tekst zie ik als iets super moois! Mooi folie om de sokjes en de sokjes zijn van goeie kwaliteit

Alles naar wens

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Erg tevreden!

ik ben heel tevreden

Vlotte levering en voordelig

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Een correcte afwikkeling.

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Supersnelle levering en hele mooie panty

Ik heb al meerdere malen iets besteld bij Beenmode.nl en ben iedere keer zeer tevreden!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren