Fantastisch!

Snel en goed!

Prachtige gekleurde antislip sokken van Falke ,supersnel dooer de brievenbus!

Snelle levering. Na retourzending zelf geld terug moeten vragen, bleek een fout in de administratie.

Achteraf god geregeld.

uitstekende keuze tegen een zachte prijs

betrouwbare leverancier snelle levering klant vriendelijk

Voor het eerst een bestelling gedaan

Het handgeschreven briefje werd zeer gewaardeerd. Niet zo onpersoonlijk als andere bedrijven.

Top snelle service

Super.

Geweldig!

Service is top! Producten super blij mee!

Snel, goede kwaliteit en prachtig ingepakt

Snel, goede kwaliteit en prachtig ingepakt

Overdonderend

op tijd en keurig ingepakt

Top service!

Super fijne winkel met goede service.

Volgende dag bestelling al in huis. Netjes verpakt.

Wederom goed in orde.

Mooi assortiment. Snelle levering

Heb telefonisch contact gehad, geven hoe advies. Mooi verzorgd ingepakt Heel tevreden

Super webwinkel

Ik bestel hier al ondertussen 3 keer en ik ben ontzettend tevreden met de snelheid en juistheid van levering en communicatie. Na het bestellen krijg ik meteen een email dat mijn bestelling voorbereid wordt en hoe lang het gaat duren voor dat ik pakket krijg. Pakket is altijd op tijd, goederen zijn goed verpakt en er zit altijd een lief handgeschreven kaartje bij van degene die pakket heeft gemaakt. Ontzettend dankbaar voor deze service!!!

Goede verzorging

Al meerdere malen kousen voor mijn moeder bestelt, passen goed. Mooie kwaliteit. Zijn niet goedkoop

vllotte en correcte afhandeling

op een vraag over niet aanwezig produkt is helder gecommuniceerd

Mooie sokken

Prima set sokken voor een mooie prijs.

Snel en veel keuze

Fijne webshop.

Zeer snelle levering, top kwaliteit

Zwart hemdje van spanx besteld. Binnen 1 dag thuis ontvangen, met handgeschreven kaartje erbij . Super vriendelijk en mooi gebaar

Voortreffelijke service met persoonlijke aandacht.

Voortreffelijke service met persoonlijke aandacht.

Goed en duidelijk

Verschillende artikelen besteld maar deels geleverd i.v.m. geen voorraad. Duidelijk kenbaar gemaakt. Goed communicatie hierover geweest en uiteindelijk toch voor ander artikel gekozen en snel geleverd gekregen. Communicatie hierover was goed en snel.

Zeer persoonlijk

Snelle levering; brievenbuspakket (altijd fijn) en keurig verpakt. Vooral de handgeschreven boodschap maakt het verschil. Het voelt bijna alsof je heel vriendelijk persoonlijk in de winkel geholpen bent. Fantastisch!

Duidelijk, snelle levering en klantgericht!

Duidelijk, snelle levering en klantgericht!

Topkwaliteit en snelle service

Keurig verpakt en ze doen wat ze beloven ook altijd een persoonlijke boodschap erbij kortom top.

Goeie kousen en snel in huis.

Vlotte levering en een prima product. Bestellen online gaat gemakkelijk.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren