Uitstekende service

Snelle levering!

Duidelijke en vlotte ervaring

Een goede site en Makkelijk bedienbaar. Snelle service en alles mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij erg leuk.

goed bevallen

voor de 1e keer besteld, snel geleverd en de kleuren zijn zoals ik had verwacht.

Snel en goed

Snel en goed

Altijd vlug en netjes geleverd. En super mooi ingepakt.

Correcte en snelle levering

Het bestelde wordt snel en correct geleverd. Indien nodig, wordt er contact opgenomen.

Slechte panty's

Hele slechte panty's en dat voor 8 euro. Nooit meer. Service top

Super snelle en nette service

'S middags besteld en de volgende ochtend in huis. En dat terwijl veel leveringen vertraging hebben op dit moment. Was ook keurig netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Zit perfect

Zoals gebruikelijk perfecte service.

Nette snelle levering

Mijn bestelling werd binnen twee dagen netjes verpakt bezorgd.

Goed geholpen

Een panty was er niet meer in XL. Ik kreeg advies over een vergelijkbare. En die was idd vergelijkbaar. Blij mee

Persoonlijk betrokken

Wat betreft levering en service kan ik beenmode een 9 geven. Een 10 verdienen ze omdat ze mij het gevoel van persoonlijke service geven door de handgeschreven kaartjes die bij de leveringen zitten. Het is een kleinigheidje, maar het geeft een prettig gevoel.

Slecht

Deed de panty met panty handschoentjes aan. Helaas halverwege kwam er al een ladder in. De maat was zeker niet te klein. Jammer van het geld.

Duidelijke website en snelle levering.

Website met makkelijk menu. Snelle levering goed verpakt met een persoonlijk tintje.

Goede ervaringen

Past me precies!

Bestelling komt alweer - keurig verpakt - na 1 dag aan. Ook altijd leuk: dat handgeschreven persoonlijke briefje.

Bestellen ging goed, verzenden ook geregeld

Bestellen vua website, betaling en verzending gingen allemaal gemakkelijk en snel. Ik heb nog n ‘maar’. Mijn bestelling is gedeeltelijk verzonden, staat ook op mijn bestellingsbevestiging. Maar wanneer ik rest v mijn bestelling krijg wordt nergens vermeld.

Eerste keer volgende dag tweede besteling 2 dagen wacht jammer.

Supper snelle service en leuk dat handgeschreven kaartje!!

Super!!!

De service is perfect!! Dank u wel.

De snelle levering is ook geweldig.

PERFECT

Beste verpakking ooit snelle levering en alles zeer correct zelfs met persoonlijk briefje erbij. TOP

Mijn ervaringen zijn positief

Bestellingen wordt correct geleverd. Niet direct leverbare producten worden netjes afgeleverd zonder er zelf achteraan te hoeven.

prima!

snelle levering, persoonlijk kaartje

Snelle levering en netjes verpakt. Top

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com