Niet alle bestelde artikelen waren op voorraad. Keurige mail daarover gehad. En uiteindelijk toch nog snel geleverd

Heb nog maar één keer besteld en dat was oké.

Super snelle service

Ontzettend snelle verzending met een persoonlijk handgeschreven kaartje! Hartstikke leuk om te lezen dat ze je terug herkennen als klant wat het persoonlijker maakt.

heel goed

bedankt voor jullie service en ook fijn om niet een paar keer per dag nu mails van jullie te krijgen

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en duidelijke foto's. Goed verpakt en snel verzonden.

Wat een super perfecte service!

Het is altijd een plezier om mijn kousen bij beenmode te bestellen. Goede service, nette manier van verzenden en als iets nageleverd moet worden wordt dit altijd correct gecommuniceerd en eveneens correct afgehandeld. Hele plezierige website, wat wil een mens nog meer.

Zeer goede service, persoonlijk berichtje, verrassend!

Snelle en goede service!

De levering was super snel en ik vond het erg leuk dat mijn bestelling zo netjes ingepakt zat met een handgeschreven kaartje. Het uitpakken voelde echt als een cadeautje voor mezelf!

Goede en snelle service en nalevering ook goed

Goede service en de prijs is ook niet duur

Super netjes ingepakt en snel verzonden

Sokken waren netjes verpakt in een papiertje + de volgende dag al in huis!

Snelle levering en netjes verzorgd ingepakt

Duidelijke onlinewinkel, goed omschreven produkten

Beste panty’s ooit!Beter dan shapewear

Draag dit ipv shapewear

Na week nog steeds niets ontvangen

Na week nog steeds niks ontvangen en bestelling wordt ook nog eens volgens track and trace op post nl punt bezorgd terwijl dit niet zo is aangegeven. Meerdere keren gemaild, wel (standaard) antwoord maar geen oplossing.

Geweldige service

Wat ik ontzettend leuk vond en op prijs stelde, was het persoonlijke kaartje bij het pakje.

Klantvriendelijk, meedenken, persoonlijk enz. Aanrader!

Snel, correct, goeie kwaliteit producten

Snel

Super mooi verpakt.

Prachtig ... Ook de verpakking met een persoonlijk kaartje erbij geschreven....

Goed geleverd, het ziet er allemaal prima uit.

Goed geleverd, het ziet er allemaal prima uit.

De website vind ik niet optimaal, maar de levering was snel

Ik had een maat uitgekozen en vervolgens een model. Ik had niet gezien dat als het model in de gezochte maat niet aanwezig is, dat de maat dan automatisch verspringt naar de maat die er wel is. Dat is niet logisch. Daardoor had ik 2 producten in de verkeerde maat. Die heb ik dus moeten retourneren en dat kost porti.

Excellente service!

Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat zelfs een persoonlijke boodschap bijgesloten. Hier staat service duidelijk hoog in het vaandel! Ga zo door

Prima gegaan

Jammer genoeg was er nog maar 1 paar van de teensokken die ik had gekozen, maar het is prima op tijd gekomen

duur maar uitstekende kwaliteit

alles prima maar met de prijs aan de hoge kant

Bestelling is snel bezorgd. Geen op of aanmerkingen

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com