Bestelling is snel bezorgd. Geen op of aanmerkingen

Snel en overzichtelijk

Ruime keuze, Snelle en goed verzorgde bezorging.

Supersnel en vriendelijk

Uitstekende ervaring met Beenmode.nl. 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis, mét zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk.

Heel goed.

Alleen miste ik mn persoonlijk briefje bij mn laatste bestelling, ben ik zo gewend.

Als jullie een nalevering hebben en er zit maar een dag tussen mogen jullie van mij de volgende keer gewoon wachten tot alles compleet is.

Ondanks anonimiteit van een online bestelling, toch een persoonlijke ervaring.

Met heel veel zorg verpakt zijn er heel blij mee

Goede snelle levering van een heel goed kwalitatief product

Helemaal tevreden.

Super shop

Ik heb sokken besteld. Ruime keuze, netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij en supersnelle bezorging. Ik ben zeer tevreden!

Super snelle levering

Had verkeerde maar besteld per ongeluk. Gebeld en medewerker zou met magazijn bellen om aan te passen. Volgende dag juiste maat geleverd dus belofte nagekomen. Top

Uitstekende communicatie, goede opvolging en optimale flexibiliteit. Levertijd zou nog iets sneller kunnen.

Uitmuntend

Mooi verpakt, persoonlijk briefje, een kadootje aan jezelf. Doen!

Goede service, groot assortiment, goede producten.

Goede service, goede producten, groot assortiment, beveel het iedereen aan

Top zaak!

Grote sortering en prima kwaliteit!

alles oke

Snelle levering , goed en intact afgeleverd

Goede service en goede informatie over de bestelling

ik bestel regelmatig panty,s. Jammer is wel dat je de kleur niet goed kan zien op de site.

Netjes verzorgd

Pakje netjes verzorgd

Goed verzorgde bestelling.

Ruim assortiment, mooie kwaliteit, goede communicatie en perfect verzorgde bestelling in mooi vloeipapier ontvangen, heel fijn!

Snelle levering.

Goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Zeer snelle levering van top producten

De bestelling kwam meteen en een leuk kaartje zat erbij , om je te bedanken en succes te wensen met je nieuwe sokken. Ik raad deze site zeker aan iedereen aan . Zeer betrouwbaar .

Netjes ingepakt, snelle levering, gewoon keurig.

Snelle service en wat attent dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Heel erg leuk! Nogmaals zeer tevreden.

Ik kon niet beter wensen

Heel persoonlijke aanpak (je voet je beslist geen nummer). Hele snelle levering en adequate communicatie over producten die pas later geleverd konden worden

Volledig voldaan aan hetgeen was beloofd

Goede site, snelle levering, prijsgunstig

Driehoeven 16

5076 BB Haaren