Ondergoed besteld,was te klein,terug gestuurd en geld werd terug geboekt.

Prima afhandeling

Prima afhandeling

Ik ben zeer te vreden alles vlug in huis.

Alles was keurig netjes verzorgd.

Netjes verpakt....ik moet ze nog passen.

Geweldig!

Snel geleverd en nog een keer top verpakt. Dank je wel!

Professionele

Snelle, persoonlijke levering in goede verpakking!

Beenmode verzorgt vakkundig de bestelde artikelen. Met altijd een persoonlijk briefje. Heel attent en snel en prima verpakt!

Toch een vraagje. Bij retour zenden is dat gratis of gewoon porto betalen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb zeer goede ervaringen bij beenmode.nl Voor mij het adres om sokken in te kopen

Uitstekende ervaring

De eerste bestelling is helaas nooit aangekomen. Na mijn melding werd dit keurig verder behandeld. De producten werden opnieuw verstuurd. Hierbij werd niet moeilijk gedaan. Ook werd er steeds vlug gereageerd op mijn berichten Niets dan lof

Snel, goed en vriendelijk

Snelle service, mooi en aansprekend assortiment. Goede merken. Bestelde items worden netjes verpakt geleverd met een vriendelijk persoonlijk briefje.

Mijn ervaringen met Wolford panty’s zijn zeer goed! Mooi en sterk!

Mooie kleuren, sterk en zitten heel fijn!

Super snelle levering

De ene dag besteld de andere dag in huis. Alles was super netjes ingepakt. Het zag er verzorgd uit.

eerste keer bij deze webshop iets besteld.

duidelijke webshop. Makkelijk in gebruik. Kon snel vinden wat ik nodig was. Super snel geleverd. Alles naar tevredenheid.

Super goed

Prima, snelle service

Goede selectie producten en prima, snelle service.

All perfect!!

Perfect, super quick but also personal !

Prima webshop

Buitengewoon. Goede service en communicatie

Keurig nette service!!

Mijn Spanx hempjes waren heel mooi verpakt met een leuke attente kaart erbij! Keurige en snelle service! Prachtige hempjes! Heel blij mee. Ga zeker weer bestellen jullie!!

Helemaal PRIMA!

Mooie, duidelijke web site. Product exact zoals omschreven. Bezorging correct en zelfs in deze tijd op tijd.

Snelle levering en verpakking die in de brievenbus past.

Netjes verpakt met een persoonlijk geschreven bericht.

Snelle en nette levering

Mooie handige site en snelle verzorgde levering.

Onvolledige info over nalevering.

Mijn ervaring is prima!

Wat een topservice!

Zelf een verkeerde maat besteld van een body en na één email werd ik direct goed geholpen. Topservice!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com