Wat een topservice!

Zelf een verkeerde maat besteld van een body en na één email werd ik direct goed geholpen. Topservice!

Prima service. Heel vlug ontvangen. Super, Dank!

Snelle levering, goed verzorgd.!!

Ben tevreden

Ben tevreden over de service,en zeker omdat ik nog een aanlevering te goed had dat ik die toch nog geleverd kreeg na zoveel weken dank je wel

Goede klachtenafhandeling

Het bestel gemak en het snelle opsturen van het product was super! Helaas was mijn product niet het beste, maar dit werd ook heel proffesioneel en snel opgelost door beenmode.nl. Precies zoals het hoort! Wat mij betreft super service!

Grote keus, heldere website, snelle afhandeling en levering

Slechts één woord: TOP!

Snel en goed

Een dag ervoor besteld en de dag erna geleverd. Leuk verpakt met een persoonlijk kaaartje. Het was echt een cadeautje.

Was prima!

Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Bestelling binnen een uur klaargemaakt voor verzending. Volgende dag al in huis. De bijgeleverde persoonlijke kaart maakte het helemaal af!

Prima service.

Ik ben heel tevreden , snelle levering .

Vlotte service en mooi assortiment!

Hele fijne service en snelle levering

Hele fijne service, snelle levering en aandacht voor de klant.

prima. ze doen wat ze beloven

perfecte service.

Fijne / makkelijke site, Snelle levering Kwaliteit sokken/kousen prima

Groot assortiment en persoonlijke noot

Groot assortiment, fijne en duidelijk website met verschillende opties om snel te vinden wat he zoekt. Bij elke bestelling zit een vriendelijke persoonlijke noot bijgevoegd.

De sevice is heel prima, heel fijn. Hartelijke groet Tini

De service is heel goed

Altijd perfecte levering en mooie kwaliteit

Perfect!

Super kwaliteit service , ruim aanbod, snelle levering geen . Toppie

Toppie

Snelle levering.

Heel tevreden over het assortiment.

Heel correct en snelle Levering. Fijn dat het door de brievenbus past!

Goede kwaliteit & snelle levering

Bestellingen worden altijd snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Fijne bezorging, helaas te klein

Het broekje is te klein dus ik ga hem terug sturen voor een grotere maat.

Super service, snel en geweldige kwaliteit!

Al jaren bestel ik beenmode.nl Grote keuze in kwaliteitsmerken en alles is heel snel in huis!

Uitstekende service

Ik ga binnenkort weer bestellen. Uitstekende service.

Uitstekend!

Super verpakt en snelle levering

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com