Uitstekend!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Correct en super snel!

Ik ben niet echt fan van online shoppen, maar in deze tijden ging het vaak niet anders. Als ik het dan toch doe moet ik telkens wachten wanneer mijn levering eraan komt, terwijl er vaak bij staat de volgende dag geleverd of 2 a 3dagen levertijd. Hopeloos, minstens een week!!! Bij beenmode.nl werd mijn pakket de volgende dag al geleverd!!!! Super snel en zeer correct!!!! Een absolute aanrader!!!!! Top!!!

Goede ervaring

Ik ben tevreden over de geleverde producten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne service, goede verpakking en een persoonlijk kaartje erbij is altijd leuk. Verzending had iets sneller gemogen maar dat heeft wellicht met de huidige situatie te maken?

Snel, vriendelijk en persoonlijk

Leuk om bij elke bestelling een handgeschreven kaartje te ontvangen

Prima artikel, voldoet aan alle verwachtingen. Mooi verpakt.

Zeer goede service.

Zit lekker

Prima broekje, sluit goed aan en zit lekker. Enige nadeel is dat de bovenste rand soms om rolt en dan rolt die helemaal naar beneden. Niet altijd heel handig als je veel moet bukken

Ik ben heel tevreden

Ik ben tevreden over de levering. De kwaliteit van de beenmode en heel leuk hoe het was ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje dat verraste me plezierig. Dank jullie wel.

Heel fijne webwinkel

Snelle levering, goede service en altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Beenmode doet wat ze zegt en dat zeer goed.

Goede duidelijke website en een snelle correcte levering.

Snelle en goede afwikkeling van mijn bestelling

Mijn bestelling werd zonder problemen én op tijd geleverd.

Snel en verzorgd

Alles naar wens

Prima en snel geeverd

Helemaal prima!

Goede website; veel keus (ook herensokken in maat 47-49); razendsnelle levering, ook in Corona-tijd; zorgvuldige, milieuvriendelijke verpakking.

Snelle verzending en precies wat ik verwacht had, leuk ook zo'n hand geschreven kaartje .

Top winkel

Mijn bestelling was netjes ingepakt met een lief persoonlijke handgeschreven brief erbij. Alles ging ook duidelijk en snel. Bestel op zeker weer bij hun.

Nette service, ruim assortiment

Al aantal keer bestelling gedaan. Vlotte service, duidelijke website met ruim assortiment. Ook nette afhandeling bij schade aan panty uit de doos. Zeker aan te vevelen

Snelle goede levering.

Juiste levering. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken.

Heel mooi ondergoed

Ik heb vorige week wat binnen gekregen zag er goed uit maar was te klein. Ik heb het vervolgens teruggestuurd en hoop dat jullie het omruilen voor een grotere maat. Dus als ik de volgende zending ontvang hoop ik nog beter tervredenheidscore te kunnen geven.

Super goed

Zeer klant vriendelijk als je ze beld als je een vraag heb of wat wil veranderen super goed.

Proma

Gewoon goed

Zoals altijd, prettige website, goede producten, snel geleverd.

Goede website, duidelijke informatie en supersnelle bezorging.

Goede website, duidelijke informatie, snelle bezorging en goed product.

Ik kon makkelijk op de website de weg vinden, en de levering was snel, met kers op de taart een persoonlijk geschreven kaartje, super leuk, ga hier zeker nog vaker bestellen.

Uitstekend!

Alles correct verzorgd en vooral een persoonlijk kaartje erbij is een leuke aanvulling.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com