Verwarmt meer dan alleen mijn voeten

Zeer goede communicatie, klantgericht en klantvriendelijk. Snelle verzending met persoonlijke aandacht. Klasse !

Duidelijke site en goede service.

Voor mij was het eerste keer dat ik een bestelling deed bij Beenmode.nl, maar dit is uitstekend bevallen. Zeer snelle levering! Ik ga hier zeker meer bestellen.

Perfect afgehandeld

Een leveringsproblemen werd creatief en snel in wederzijdse communicatie opgelost.

goede service

ik had 3 artikelen besteld, waarvan er 2 direct werd geleverd, vervolgens kwam een week later keurig het 3e, super!

Super snel

Hele snelle levering, mooie ruime collectie

Snelle service. En netjes verpakt!

Veel keuze, snelle levering.

Ik bestel hier al jaren regelmatig mijn beenmode (pantykousen, sokken, sneakersokjes). Ze hebben echt kwaliteitsmerken. Heel af en toe koop ik in een fysieke winkel, maar nee, daar is de keuze erg beperkt en na een wasbeurt zijn die dan gekrompen en stug - dus: spijt.

Heel erg tevreden!

Veel keuze en betrouwbare bezorgingstijden!

Ik heb voor het eerst besteld , de sokken van puma kende ik de anderen zijn ook prima . Omdat ik een klein maatje heb bij de kinderen besteld( = goedkoper) kreeg wel van een dubbele set 2 verschillende . Kon het terug sturen maar vond het wel best

Binnen 1 dag bezorgd met een handgeschreven verwelkoming als klant.

Ik blijf daarom w.s. Wel kant van deze webwinkel, temeer daar zij heel veel merken kunnen aanbieden.

Helemaal prima.

Snelle levering, prima kwaliteit, en geschreven boodschap erbij wat het persoonlijker maakt.

Netjes geregeld. Bezorging liet wat op zich wachten, maar begrijpelijk in deze tijd van crisis. Zou de volgende keer weer hier bestellen.

Mijn ervaringen één zin ‘perfecte service’

In verband met t coronavirus ben ik gaan goochelen en kwam ik terecht op de site van beenmode. Ik kon kiezen uit verschillende goeie merken en in alle maten. Correcte snelle levering , dus perfecte service

Prima service snelle levering.

attent

aangeven per mail dat ik de onjuiste maat had ingevoerd werd meteen opgepikt en de juiste maat werd toegestuurd. Heel fijn en voorkomt veel heen en weer sturen. Dank daarvoor!! Ook de verpakking dient een compliment! vr groet

unieke klantenservice

De eerste keer dat ik bestelde bij beenmode.nl, werd ik er door de klantenservice op geattendeerd dat ik niet consequent was geweest in mijn maatkeuze. Dat was zeer alert, want ik had inderdaad een fout gemaakt met bestellen. Deze werd voor verzending van de producten gecorrigeerd, waardoor ik meteen de juiste artikelen in huis kreeg. Deze avond werd ik nogmaals positief verrast. Ik had problemen met inloggen in mijn account, wat laat op de avond nog binnen het uur keurig werd opgelost. Topservice!

Goede service en levering

Mooie kniekousen in een mooi doosje

Was blij met de snelle verzending en verzorgde verpakking

Altijd goede ervaringen mee.

Bestelling altijd keurig verpakt afgelverd

Niets op aan te merken

Snelle en soepele levering. En een persoonlijk briefje doet het altijd goed bij mij !

Snel en meedenkend!

Bestelling wordt snel geleverd. Bij twijfel werd ik gebeld over de juiste maat. Netjes verpakt! Uitmuntend!

Perfect geleverd!

Enorm fijne website, ontzettend veel keuze en snelle levering. Mét een persoonlijk kaartje in de bestelling maakt het pakketje nog persoonlijker. Ik ben fan!

Niet alle sokken waren op voorraad. Nadat ik een e-mail had gestuurd over de termijn van nalevering kreeg ik heel snel reactie. Het was een duidelijke vriendelijke reactie. Het zou nog mooier zijn als de website zo was gemaakt dat men kan zien hoeveel stuks nog aanwezig zijn. Maar de service was goed.

Mooi product snel geleverd

Mooi product, hoe fijn ook in een klein maatje verkrijgbaar! Snel en goed verpakt geleverd.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging