Mooie panties

Fast delivery, great product

We were surprised - and happy - with how quickly the products arrived. They were well wrapped with a nice personal message.

ruime keus en goede service !

Gezellig winkelen online, ruime keuze in overzichtelijke webshop. Heb het pakje niet zelf ontvangen, want op een ander adres laten bezorgen. Snelle service, top !

Snel geleverd met persoonlijke touch

Assortiment is uitstekend, de levering snel en altijd vergezeld van een persoonlijk briefje.

Mooie merken, hoge kwaliteit

Beenmode heeft voor mij de betere merken en een uitgebreid assortiment.

Top om digitaal m’n panty’s te kunnen bestellen

Ruime keuze, snelle levering

Nooit zo'n online shopper geweest, maar in deze tijd een uitkomst

De zomerpanties zijn redelijk snel geleverd, fijn nu de zon schijnt en er toch een koude wind staat. Dank!

Snelle correcte levering.

Leuk, dat persoonlijke briefje bij de bestelling. Alles keurig verpakt.

Super snelle service

Ook het persoonlijke briefje erbij, vond ik heel leuk.

Meer dan goed

uitstekend

de service is prima

Vind het wel lastig om de goede panty,s uit te zoeken. Je kunt niet zo goed de kleur bepalen .

Uitstekend!

Zeer grote collectie en een overzichtelijke site met groot gebruikersgemak. Bestelling was snel binnen en was erg verzorgd verpakt, met daarbij een persoonlijk kaartje. Zó koop ik graag online!

Top!!

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. 👍

Superverzorgd en attent

Wat een cadeautje om dit pakketje te ontvangen. Mooi verpakt in vloeipapier en een persoonlijke boodschap. Echt heel fijn.

Op afstand goed geholpen en service prima. Voelt persoonlijk als je er iets koopt.

Zeer verzorgd

Zie boven

Tijdig bezorgd, mooie kwaliteit en leuk persoonlijk berichtje

Ik vond het handgeschreven kaartje een erg leuke persoonlijke touch.

Goede waar, vlotte leveringen

Goede klantenservice en communicatie. Bezorging op tijd, ook nalevering ging prima. Snel antwoord op vragen.

Goede en snelle levering

Levering was erg snel. De sokjes waren netjes verpakt en er zat een hand geschreven kaartje bij. Super attent.

Snelle levering , leuke producten. goede klantenservice!

perfecte webshop

ik bestel al langere tijd bij dit bedrijf en altijd is het prima, snelle levering, uitstekende kwaliteit en zij denken mee! Ik had per ongeluk een tegenstrijdige order geplaatst en werd heel attent gebeld met de vraag of het opok zo bedoeld was.

Niks op aan te merken!

Makkelijk te bestellen. Snel verzonden. netjes verpakt.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com