Super service

Snelle levering en achteraf betalen.

heel veel keus en een snelle levering

Besteld volgende dag in huis keurig verpakt

Prima service.

De service en de bezorgsnelheid zijn prima bij jullie. Ook de persoonlijke boodschap bij levering, levert pluspunten op. Helaas heb ik door mijn kleurenblindheid ook 2 baby roze Bonnie Doon sokken besteld i.p.v. zandkleurige. Valt mee te leven in coronatijd😊🙃

Slechte communicatie

Door de eerste berichtgeving leek het alsof ik alles zou ontvangen. Vervolgens bleken er drie vd voer artikelen in backorder te staan. Kwamen deze drie uiteindelijk wel in een nalevering bij mij aan maar ook daarin stond dat er vier geleverd werden, maar was het terecht, drie. Al met al blij met se spullen maar de pakbonnen lieten wat ruimte voor vraagtekens.

Snelle levering van 20 paar sokken voor mijn vrouw van het merk Tommy Hilfiger. Mijn vrouw had per abuis het aantal sokken verkeerd geteld, waarop er heel vriendelijk werd gereageerd door de medewerkers van de klantenservice. Toppers!

Overzichtelijk bestellen en snel in huis.

Even op site de juiste panty kiezen. Doorklikken tot bestellen naar betalen. En de kousen worden netjes thuis bezorgd. Ook leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat.

Na 3 dagen in huis

De panty in de verpakking waren half open maar ik weet niet of dat aan jullie licht.

Zeer goed en heel attent met een handgeschreven kaartje

ruim aanbod, snelle service

Snelle levering, mooie pantysokken!

Leuk, vragen wel echt MEKA vaak om deze beoordeling en ik vul hem vooral in voor de kortingscode, want het blijft wel piecie prijzig.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima kwaliteit panty gekocht tegen acceptabele prijs en snelle levering. Zeer tevreden

De bestelling wordt snel en netjes bezorgd

De bestelling wordt snel en netjes bezorgd.

Goede en snelle levering! Leuk met een persoonlijk berichtje erbij.

Prima, snelle levering.

Het pakketje snel en netjes ontvangen. De sokken vakken iets groter maar zijn leuk!

Meer dan tevreden

Site mooi en perfect ingesteld, bestelling direct geregeld en bezorgd.

GEWELDIG

Beenmode is een perfecte site ! Altijd correct en een persoonlijk woord als de bestelling wordt afgeleverd.👍

Hel goede persoonlijke service

prettige medewerkers en contact hele snelle bezorging ondanks Coronatijd, geweldig

Goede kwaliteit, wel prijzig.

De hoeveelheid aan artikelen op voorraad, werd direct aangepast, bij bestellen.

Goede/snelle service!

Ik had een nalevering bij mijn bestelling maar zelfs dat was snel binnen. Keurig te woord gestaan aan de telefoon!

Persoonlijk, doorgaans snelle levering, betrouwbaar

Persoonlijk, doorgaans snelle levering, betrouwbaar

Was erg goed

Was goed

Altijd goed geleverd

Nooit geen problemen gehad met de afwikkeling

Driehoeven 16

5076 BB Haaren