Vriendelijk en snelle service

Ik shop al een paar jaar bij Beenmode.nl Keus genoeg en ik slaag altijd

Dat viel tegen deze keer

Normaal geen klachten, maar deze keer betrof het een deellevering. Die zou eerst in tweeën komen, toen weer niet, achteraf weer wel. Ik moest eerst zelf contact opnemen, toen kwam het pas op gang. Ik mocht een alternatieve panty bestellen, omdat hij uit de roulatie was. Maar uiteindelijk kwam toch de bestelde panty.

Het geld meer dan waard

Goede service, goede prijs-kwaliteit, snelle levering, mooi product

Goede en makkelijke aankoop

Makkelijke site en snelle levering. Het kopen van mijn Ugg-sloffen was hierdoor makkelijk en snel.

Super snelle service

Leuke beenmode en snel bij je thuis bezorgd

Goede service mooie producten

Duidelijke site en zeer vriendelijke snelle service

Goed en snel

Goede service en snelle levering

Top en snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje. Dank!

Top en snel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje. Dank!

Mooie beenmode

Heel veel keuze . Ben heel tevreden over de leggings. Mooie kleuren en het zit goed. Snelle levering.

Snelle levering goede klantenservice

Snel binnen, klantenservice ook top!

Geweldig!

De producten zijn van goede kwaliteit, in allerlei prijsklassen. De verzending is prima. Goede service en persoonlijk. Bij iedere levering een persoonlijk bericht!

prima! beschaaft tewoord gestaan. Zeer tevreden

Ik zou zeggen ga zo door.

De bestelling was prima in orde en ook nog eens met aandacht ingepakt.

De 'nazorg' is top!

Het nadeel van internet shopping: je kunt de sokken niet voelen voordat je ze koopt. Daardoor had ik veel te dikke anti-slip sokjes voor mijn zoontje gekocht. Na uitleg aan de klantenservice - de sokjes pasten niet in zijn schoentje - werd ik snel en vriendelijk per mail te woord gestaan. De sokjes konden retour, ik kreeg tips voor sokjes die eventueel wel geschikt zouden zijn en de verzendkosten voor deze nieuwe bestelling waren gratis! Het enige minpuntje: ik moest wel vragen om een kortingscode voor de nieuwe zending. Het zou helemaal vlekkeloos zijn als deze zonder te vragen was gegeven. Of nog beter; reken helemaal geen verzendkosten!

Goede service!

Goede en snelle service. Mooie kwaliteit.

Prima service.

Snelle levering, goede kwaliteit en zeer netjes verpakt.

Vriendelijkheid

Naast het feit dat je bestelling keurig wordt ingepakt, is er ook altijd een kaartje bijgevoegd met een bedankje en een vriendelijke wens. Daarnaast wordt er ook nog eens snel geleverd en tegen scherpe prijzen.

Ik had hem besteld voor 17 uur en hij was dus echt de volgende dag er!

Hoe digitaal toch persoonlijk kan voelen

Enorm verrast door leuk handgeschreven kaartje om mij veel plezier te wensen van mijn aankoop. Top

Uitstekende klantenservice en product

Uiteindelijk het product ontvangen. Zeer tevreden over. Ondertussen ook goed contact gehad met klantenservice, erg behulpzaam.

héél tevreden!

Nu het per pakket aangeboden wordt, ben ik zéér tevreden!

veel keus en makkelijk besteld

snel en goed geleverd, echt een aanrader!

Makkelijk en snel

Leuk het persoonlijke kaartje bij de bestelling!

Snelle levering!

Ondanks de Corona crisis levert Beenmode de mooie 60 denier panty van Kunert binnen een dag! Ook een vriendelijk briefje erbij.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren