Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb nu verschillende keren besteld bij Beenmode.nl en steeds wordt snel geleverd (met een aandring persoonlijk, geschreven kaartje erbij) en de kwaliteit is goed

Mooie collectie en super snelle nette levering.

Alle kousen en sokken bestel ik hier. Veel keus. Duidelijke site. Netjes verpakt. Ik ben blij.

Fijne webwinkel en goede service

Beenmode.nl vind ik een fijne webwinkel/site met een groot assortiment. Daarbij een keurige, snelle service, alles is netjes verpakt, daar wordt echt zorg aan besteed.

prima. uitstekend

vlotte bezorging. kon niet in 1 keer tegelijk verzonden (waarschijnlijk een kwestie van onvoldoende voorraad). daar was Beenmode.nl meteen duidelijk over. de 2e zending kwam er evengoed snel achteraan.

Makkelijke bestelprocedure, snel verzonden, handig verpakt en een leuke persoonlijke boodschap. Bedankt voor de goede service!

Zeer tevreden over artikel en de snelle levering

Zie boven

Mooie plantjes, snelle levering

Ruime keuze in mooie panties, snelle levering. Vind het echt top!

Prima.

Netjes verpakt en een leuke persoonlijke boodschap op het kaartje. Top!

Prima! Goede en snelle levering

Goede pasvorm doordat er goede maat aanwijzingen bij stonden.

Goede service en info. Mooi bezorgd. Persoonlijke benadering!

Super positief

Snel en mooi verpakt

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Leuk om zo te ontvangen.

Heel leuke pantykousjes, mooie pantys, jammer dat ik één paar meteen kapot trok bij het aantrekken. Wel goede service en een leuk pakket met een persoonlijke kaart.

Snelle levering en goed verpakt. Jammer genoeg moet je alleen wel vooruit betalen met ideal. Persoonlijk zou ik graag achteraf betalen.

Perfect en snelle levering

Een kind kan de was doen. Invullen, betalen en klaar is Kees

Alles verloopt naar wens!

Alleen maar positief.

Geweldig service!

Jullie denken mee en uitvoorzorg ook actie nemen

Super service

Het persoonlijke kaartje bij de snelle levering vond ik zeer attent en de panty’s zijn super

Totaalervaring

Snelle levering, altijd met een persoonlijk kaartje erbij. Uitgebreide keuze.

Geweldig!

Duidelijke website, alleen kwaliteitspanty's, keurig verpakt in een milieuvriendelijke brievenbusverpakking, snelle levering en altijd een persoonlijke, handgeschreven groet erbij.

Snelle levering met een persoonlijke boodschap, leuk!

Snelle bezorging netjes verpakt bestelling goed te volgen

Geweldig product met persoonlijke touch!

Super service met handgeschreven briefje!

geweldige service

Ik was op zoek naar een bepaalde kleur panty, nergens te vinden...Even maar contact gezocht en ze zijn gaan zoeken, kleur gevonden, de juiste maat besproken en ze hebben de panty speciaal besteld. De Panty stond toen klaar om te bestellen in de webshop en werd keurig , snel geleverd. Super klant vriendelijk!

Geweldige service

Snelle levering en dan ook nog met een persoonlijke noot. Kan niet beter!

Goede producten snelle levering

Blij met mn bestelde legging. Perfect en, goed verpakt en fijn als brievenbus pakketje.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren