Perfecte service, snel geleverd, goed verpakt. Mooie kwaliteit sokken. Leuk dat er ook een persoonlijk geschreven briefje bij zat.

In de brievenbus, mooie kousen en panty’s

Heerlijk dat je niet thuis hoeft te blijven of buren lastig te vallen. De producten zijn van mooie kwaliteit, zeer uitgebreid assortiment, goed van prijs en het is nog snel ook, ofschoon ik dat minder belangrijk vind.

Ruime collectie, persoonlijke noot

Zo fijn om zoveel goede merken bij elkaar te zien te kunnen bestellen. En wat ik niet had verwacht was het handgeschreven kaartje bij mijn bestelling. Maakte de ervaring echt nog beter, want persoonlijker!

Gewenste artikelen gemakkelijk te vinden, bestellen simpel, levering snel!

Helemaal top!

Groot en mooi assortiment sokken, snelle levering, mooi verpakt

Tpp

Goede service en duidelijke communicatie van je bestelling

fantastische kwaliteit panty's en zeer snelle levering

Zeer tevreden, het persoonlijke handgescheven kaartje erbij is erg attent.

Elke bestelling wordt met aandacht (een persoonlijk kaartje), keurig verpakt en snel bezorgd

Zoals elke keer zat er weer een kort handgeschreven berichtje bij. Panty's zoals bekend van vorige keren netjes verpakt in extra papier!

Fijne communicatie

De communicatie over de vertraging van mijn bestelling was vooral persoonlijk, prettig, snel en adequaat. Gewoon goed !

Snelle levering, prachtige kwaliteit

5 paar sokken besteld, totaal verschillende, snel geleverd en allemaal even mooi van kwaliteit. Overzichtelijke site. Fijn dat het Beenmode.nl altijd probeert de bestelling zo te verpakken dat het door de brievenbus past, dan hoef je er niet voor thuis te blijven.

Duidelijke site, snelle levering, keurig verpakt.

Duidelijke site, snelle levering, keurig verpakt

Ik ben blij met het product en keurig netjes verpakt

Snelle en goede service!

Duidelijke website, snelle levering en goede service!

alles in orde!

Vlot te bestellen en snel in huis en ook nog in de sale . In een woord geweldig

Prachtige panty snel geleverd

Prachtige panty snel geleverd. Heel blij mee.

Tevreden

Snelle levering, bestelling goed op te volgen, en goede kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit,

Mooie kousen, fijne kwaliteit en het persoonlijke kaartje is een leuk gebaar.

Aanrader in beenmode

Mooie kousen en panty’s. Goede service en snelle levering

snel en netjes verzonden

Snel en correct dus nu weer warme voeten

Goede service en snelle afwerking van de bestelling

Goede site en snelle verzending

Goed.

Snel, verzorgd, persoonlijk en netjes!

En fijn dat t door de brievenbus kan.

snelle service van mooie beenmode

alles zat perfect, heel blij

snelle bezorging

Ik kreeg mijn bestelde spullen snel in huis, degelijk verpakt

Driehoeven 16

5076 BB Haaren