Snel en goede service ook als een product even niet op voorraad is.

zeer fijne webshop

het bestellen gaat heel eenvoudig evenals de afwikkeling en de bezorging. Altijd leuk een persoonlijk kaartje van een van de medewerkers

Goede service en snelle levering. Zeer oplossingsgerichte onderneming.

Snelle levering en perfecte fit 🤗

Perfect!!

Snel en in orde

Accuraat en netjes geleverd

Keurig verzorgd, kwaliteit en snel bezorgd

Prachtige kwaliteit kousen. Makkelijk en snel besteld op de site. Volgende dag al in huis. Geen verzendkosten omdat ik voldoende bestelde. Top.

Uitmuntend

Zeer correct

Heel positief

De bestelling werd compleet en snel bezorgd. Het zag er verzorgd uit en de handgeschreven notitie is een kers op de taart! Dank hiervoor. De aankopen bevallen goed.

Hele goede service en snelle levering

Overzichtelijke site, veel keuze en bezorging met persoonlijke boodschap

snelle levering, goed verzorgd.

Mooie heren sokken. Grote keuze. Zeer snelle levering

Ook voor kleine schoenmaat veel sokken ! Grote keuze, ook bamboe ! Deze Voelen heerlijk aan.

Ze zitten heel goed en blijven mooi! Ik heb wel een maat kleiner gekocht op advies van iemand.

Ok

Zeer aan te bevelen.

Zeer correct en op tijd en goede kwaliteit

Betrouwbaar

De legging was heel mooi ingepakt, niet alleen in originele verpakking maar ook extra papiertje van het bedrijf, straalde luxe uit en met handgeschreven bedankt berichtje maakt de bestelling helemaal af. Dat zie je niet vaak! Al met al ga ik er weer bestellen omdat ik het goede service vind en vooral grote keuze aan assortiment!

Goed. Veel keus en snelle levering.

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering, leuk om er ook een persoonlijke boodschap bij te krijgen.

Precies wat ik wilde in twee dagen geregeld

Heerlijke kniekousen.

Snelle levering. Goede kwaliteit

superrr

mooie beenmode...ook voor de stevige benen

Wat een fijn bedrijf en snelle respons

Super vriendelijke reacties en ontzettend snel.

Vlotte service

Vlotte service

Snelle verzending

Snelle verzending en erg leuk dat er met de handgeschreven persoonlijk kaartje bij zat.

Fijne service

Fijne service en snelle levering.

Bestelde sokken na een week nog niet ontvangen

Bestelling na een week nog niet ontvangen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com