Met zorg geleverd

Via Beenmode.nl heb ik anti slip sokjes voor mijn dochtertje besteld. De sokken zijn de vomgende dag geleverd, keurig en met zorg ingepakt. De handgeschreven boodschap erbij was een leuke touch! Ga hier zeker weer bestellen!

de klantenservice was erg hulpvaardig!

Goede en snelle verzending en prima kwaliteit van de artikelen.

Uitstekende service en snelle afhandeling

Zeer snelle levering en een goede afhandeling.

Snelle service!!

Fijne, snelle service, en produkten waren prima!

Persoonlijke en snelle service.

Website is duidelijk Keuze is groot Levering snel en correct Persoonlijk kaartje van de inpakker aangenaam verrassend

Goede kwaliteit en prima prijs verhouding

Snelle levering, mooie site,mooie producten

Geweldige service met personal touch. Top!

Blij verrast door bijgevoegd hartelijk persoonlijk kaartje. En dat onthoud ik als klant. Hoog 'gun-gehalte' voor volgende bestelling. All the best!

Geweldig!

Ik ben erg tevreden, de producten zijn top en de service ook.

Veel keuze en snelle levering

Ben erg tevreden Hoe het op de foto staat zo zijn ze ook in het echt

Goede service en snelle levering!

Produkt was mooi verpakt en zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij, zeer persoonlijk!!

Zeer tevreden klant!

De producten komen snel en mooi verpakt binnen!

Groot assortiment en goede service

Groot assortimentmet snelle service. Het ontvangen pakket was zeer verzorgd met een handgeschreven kaartje en netjes verpakt.

Snelle verzending en breed assortiment. Kaartje met persoonlijke boodschap wat ik erg sympathiek vind.

Ik ben een frequente klant omdat Beenmode het toppunt aan service biedt.

Ik ben inmiddels al enkele jaren frequent terugkerende klant bij Beenmode, waarbij ik ook met enige regelmaat vragen of wensen heb over producten. De medewerkers van Beenmode reageren hier altijd heel positief op. Zoeken dingen voor me uit en komen altijd met een vriendelijke reactie, nemen producten op in hun assortiment als dat nog niet het geval is. Kortom: Ik ben zeer content!

Duidelijke webshop, goede prijzen, snelle levering, uitstekende communicatie!

Duidelijke webshop, goede prijzen, snelle levering, uitstekende communicatie!

De bestelling zag er perfect uit!

Goed zeer tevreden

Geweldige service

Fantastische service!

Zeer keurige webshop. De medewerkers zijn attent en op een vraag krijg je een snelle correcte reactie! Als ik in de toekomst weer kousen nodig heb, bestel ik die beslist bij beenmode!

Heel erg leuk een persoonlijke berichtje van een medewerker erbij!

Snelle levering en er werd een alternatief geboden toen er een soort panty was uitverkocht

Top service!

Snelle en correcte levering. Tevens kaartje ontvangen bij bestelling met een persoonlijke boodschap. Heel netjes gedaan. Kwaliteit van de panty is erg goed!

Super snelle levering.

Goede ervaring, de legging paste niet helemaal perfect, heb deze de volgende dag helaas terug moeten sturen. Volgende keer beter.

Goeie webshop

Diverse sokken besteld, en zeer tevreden over de snelle bezorging. Geschreven kaartje vond ik zeer attent.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren